Ένα μήνα χωρίς Ολίσε!

Ένα μήνα χωρίς Ολίσε!

Gazzetta team
Ένα μήνα χωρίς Ολίσε!

bet365

Άτυχος ο Σέκου Ολίσε! O παίκτης του ΠΑΟΚ υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν θλάση β' βαθμού, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα!

Ο Ολίσε, ο οποίος ήρθε δανεικός την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να βοηθήσει τον δικέφαλο μέχρι το τέλος της χρονιάς, ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα μετά την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Ο γιατρός της ομάδας, Γιάννης Ράλλης, του πρότεινε να κάνει ειδικό πρόγραμμα, αλλά αυτό δεν απέδωσε καρπούς.

Σε απόδοση 2.40 στην sportingbet το διπλό του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ

Τελικώς, υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι πρέπει να μείνει εκτός γηπέδων για τρεις-τέσσερις βδομάδες, καθώς έχει θλάση δεύτερου βαθμού. Ο χρόνος απουσίας του θα εκτιμηθεί με ακρίβεια όταν γίνει η γνωμάτευση στις εξετάσεις, ωστόσο είναι δεδομένο πως ο Γιώργος Δώνης δεν θα τον έχει στη διάθεσή του για κάποια ματς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα