Πολλά προβλήματα για Λίνεν

Πολλά προβλήματα για Λίνεν

Gazzetta team
Πολλά προβλήματα για Λίνεν

bet365

Με πολλά προβλήματα επέστρεψε από την Κέρκυρα η ΑΕΚ αφού δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν θεραπεία.

Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το επερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο Έβαλντ Λίνεν είδε αρκετούς παίκτες να επιστρέφουν με προβλήματα από την Κέρκυρα. Συγκεκριμένα οι Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (κάκωση στην ιγνιακή κοιλότητα δεξιού γονάτου), Ταξιάρχης Φούντας (κάκωση στο γαστροκνήμιο και αιμάτωμα στο μηρό) και Μαυρουδής Μπουγαίδης (ύδραρθρο στο αριστερό γόνατο) έκαναν θεραπεία.

Θεραπεία για άλλη μία ημέρα ακολούθησαν ο Ρίκκα και ο Σταματής. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Τέλος, την Τρίτη (12/2) οι παίκτες θα υποβληθούν σε αιματολογικές εξετάσεις, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση για όσους δεν αγωνίστηκαν στην Κέρκυρα και όσοι δεν αγωνίστηκαν κόντρα στην Κέρκυρα θα προπονηθούν στις 13.30.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα