«Χτίζουν» τον νέο ΠΑΟΚ
Μπορεί να απομένουν αρκετοί μήνες για το φινάλε του πρωταθλήματος, αλλά στον Δικέφαλο του Βορρά ήδη σκέφτονται το... αύριο. Οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν σταματήσει να «ψάχνονται» για παίκτες το τελευταίο διάστημα και μάλιστα οι Τσιστιακόφ, Βρύζας και Γεωργιάδης έχουν ήδη ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις. Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στον Φλεβάρη, αλλά στον ΠΑΟΚ θέλουν να κλείσουν το δυνατόν συντομότερο το ρόστερ της νέας σεζόν και βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με κάποιους ποδοσφαιριστές.
Πιο κοντά μάλιστα φέρεται να είναι μία περίπτωση κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα έχει και κοινοτικό διαβατήριο. Το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές δείχνει να βρίσκεται προ των πυλών και όπως φαίνεται οι άνθρωποι που χειρίζονται τα μεταγραφικά ζητήματα, θα συνεχίσουν να λειτουργούν με μυστικότητα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
