Εσπάρθα: «Ήμασταν άτυχοι»

Νίκος Αθανασίου
Εσπάρθα: «Ήμασταν άτυχοι»

bet365

Με την τύχη της ομάδας του τα είχε ο Χοκίν Ασπάρθα, με τον Ισπανό να στέκεται στις ευκαιρίες του Παναθηναϊκού. Δεν καταθέτει τα... όπλα ο Στέργος Μαρίνος.

Μαζί με τον Νίκι Κάιπερ ο Χοκίν Εσπάρθα πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό, το οποίο δυστυχώς για τον ίδιο δεν ήταν και το καλύτερο από πλευράς αποτελέσματος.

Ο Ισπανός μιλώντας μετά το τέλος τα έβαλε με την τύχη του «τριφυλλιού» τονίζοντας: «Πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι μας δυσκόλεψε απ΄ την αρχή αλλά είμαι χαρούμενος που έκανα μία αρχή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαι στεναχωρημένος με το αποτέλεσμα, είχαμε κλασσικές ευκαιρίες αλλά σε μερικές φάσεις ήμασταν άτυχοι γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Μαρίνος: «Δεχόμαστε γκολ και αγχωνόμαστε»

Στο άγχος στάθηκε από την πλευρά του ο Στέργος Μαρίνος τονίζοντας: «Σήμερα, αν εξαιρέσουμε τα πέντε πρώτα λεπτά. Κάναμε τις ευκαιρίες αλλά θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια. Δεχόμαστε ένα γκολ και μετά αγχωνόμαστε. Είναι άσχημο όταν χάνεις γιατί πρώτα απ' όλα στεναχωρείς τους οπαδούς. Η Ξάνθη παίζει καλά στην κόντρα επίθεση διότι διαθέτει γρήγορους επιθετικούς. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να μπούμε στα πλέι οφ και αυτό θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα