Ρώσικη βοήθεια στον ΠΑΟΚ

Ρώσικη βοήθεια στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Ρώσικη βοήθεια στον ΠΑΟΚ

bet365

Οι θλάσεις για άλλη μία φορά έχουν κάνει την εμφάνισή τους στον ΠΑΟΚ και ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ εκμεταλλευόμενος τις γνωριμίες του έφερε στην Τούμπα τον γιατρό της Ανζί, Αρνό Φίλιπς ώστε να συζητήσουν για το θέμα αυτό.

Μάλιστα ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ρώσικης ομάδας βρέθηκε στο ξενοδοχείο της ομάδας όπου και είχε συνάντηση με τον Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες του.

Το σάιτ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Σε συνέχεια μιας πρώτης επαφής που είχε πριν από δύο εβδομάδες με τον γιατρό της ομάδας, Γιάννη Ράλλη, ο Arno Philips συζήτησε σήμερα με όλους τους ανθρώπους της ομάδας γύρω από το θέμα της φυσικής κατάστασης, της εξειδικευμένης προπόνησης, της αποκατάστασης των ποδοσφαιριστών μετά από τους αγώνες, αλλά και γύρω από την οργάνωση του ιατρικού κομματιού μέχρι την στιγμή που οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι να μπουν και πάλι στις προπονήσεις με την ομάδα.

»Ο Arno Philips αποτελεί σημαντικότατο στέλεχος της ομάδας που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια ο Guus Hiddink και εκτός από τον τομέα της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών έχει εξειδίκευση στον τομέα της αποκατάστασης των ποδοσφαιριστών μετά από τραυματισμούς.

»Ποδοσφαιριστές όπως ο Edwin van der Sar, ο Patris Evra, ο Patrick Kluivert, ο Robin van Persie, ο Yuri Zhirkov και αρκετοί άλλοι έχουν εμπιστευτεί και συνεργαστεί με τον Arno Philips μετά από σοβαρούς τραυματισμούς που είχαν κατά τη διάρκεια της καριέρας τους.

»Από το 2011 ξεκίνησε την συνεργασία του με την FC Anzhi Makhachkala, ενώ έχει εργαστεί στις ακαδημίες του Άγιαξ (1996-1998), στην εθνική ομάδα Νοτίου Κορέας (2000-2002), στην PSV (2004-2007, 2009-2011),στην εθνική ομάδα Αυστραλίας (2005-2006), στην εθνική ομάδα Ρωσίας (2006 – 2010), στην Schalke-04 (2009) και στην εθνική ομάδα Τουρκίας (2010)».

* Η φωτογραφία που δημοσιεύει το PAOK24 αναρτήθηκε στο twitter, στον λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα