«Μπορούσαμε και άλλα γκολ»

Δημήτρης Τομαράς
«Μπορούσαμε και άλλα γκολ»

bet365

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος ήταν της άποψης ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά στο Β' μέρος και ότι θα μπορούσε να είχε βάλει και άλλα γκολ στο παιχνίδι με τον Αστέρα.

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος είπε στη NOVA: «Ήταν δύσκολο για εμάς το ξεκίνημα στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη όμως παίξαμε καλά και θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει και άλλα γκολ.

Μπήκαμε δύσκολα στο παιχνίδι στην αρχή του. Όμως κάναμε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο με αρκετές φάσεις και μπορούσαμε κατά την γνώμη μου να βάλουμε πιο πολλά τέρματα. Είναι πολύ σημαντική νίκη για εμάς.

Είναι πολύ σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή και για τα νέα παιδιά για να παίζουν. Για τον εαυτό μου μπορώ να πω ότι θα δίνω το καλύτερο στο γήπεδο. Θα δίνω το 100% πάντα.

Εμείς προσπαθούμε να παίξουμε μπάλα. Να την κρατάμε περισσότερο και να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο με καλή τακτική. Αυτές τις μέρες έχουμε κάνει καλές προπονήσεις και έχουμε δουλέψει αρκετά.

 

Είναι κάτι πολύ καλό για την ομάδα το να χρησιμοποιούνται σε κάθε ματς και άλλοι παίκτες. Η ομάδα χρειάζεται όλους τους παίκτες και όλοι πρέπει να είναι έτοιμοι όταν πάρουν την ευκαιρία για να μπουν στο ματς».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα