«Μας άλλαξε την ψυχολογία»

Δημήτρης Τομαράς
«Μας άλλαξε την ψυχολογία»

bet365

Άλλον... αέρα έφερε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού ο Μίτσελ τις τελευταίες μέρες κάτι που έλεγαν και οι παίκτες σε συζητήσεις τους. «Μας άλλαξε την ψυχολογία», τόνιζαν.

Ο Ισπανός τεχνικός ανέβασε για τα καλά το ηθικό και την ψυχολογία ορισμένων παραγκωνισμένων επί Λεονάρντο Ζαρντίμ παικτών ενώ έδωσε κίνητρα για όλους, διατηρώντας τους σε εγρήγορση και καθιστώντας σαφές ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να χρειαστούν στην ομάδα του Ολυμπιακού. «Μας άλλαξε την ψυχολογία», είναι μία από τις ατάκες των παικτών στις κουβέντες που έκαναν στα αποδυτήρια για τον Μίτσελ.

«Μας έδωσε νέα κίνητρα και έφερε την δική του ποδοσφαιρική φιλοσοφία ενώ οι προπονήσεις που κάνει είναι πολύ καλές», συμπλήρωναν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Βέβαια σε τέτοιες περιπτώσεις επειδή δεν μπορούν να αγωνίζονται όλοι κάποιοι μένουν με το... παράπονο, όπως για παράδειγμα ο Πάντελιτς που περίμενε να είναι στην αποστολή με τον Αστέρα Τρίπολης, κάτι που όμως δεν συνέβη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα