Με 18άδα ο ΠΑΣ

Νίκος Τσιώκος
Με 18άδα ο ΠΑΣ

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, με τον Γιάννη Χριστόπουλο να παίρνει μαζί του 18 παίκτες.

Με μια προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ το πρωί, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο ΠΑΣ Γιάννινα για την αυριανή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Με το πέρας αυτής, ο Γιάννης Χριστόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία βρίσκονται 18 ποδοσφαιριστές και που αναχώρησε αεροπορικώς για την Αθήνα, όπου θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο στα Σπάτα.

Το διπλό του ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη πληρώνει 3.20 στην playbet

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» του τεχνικού του «Άγιαξ» είναι οι Μπαμπανιώτης, Ταμπάσης, Ίλιτς, Βίλα, Ντε Βινσέντι, Κεϊτά, Γιάκος, Τσουκαλάς, Λίλα, Γεωργίου, Κοροβέσης, Νικλητσιώτης, Μιχαήλ, Ντάσιος, Πάντος, Οικονόμου, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα