Ρονάλντο: «Είμαστε καλύτεροι από Γιουνάιτεντ»

Gazzetta team
Ρονάλντο: «Είμαστε καλύτεροι από Γιουνάιτεντ»

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιστρέφει στο «Ολντ Τράφορντ» και ο Πορτογάλος αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με την πρώην ομάδα του λέγοντας ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι καλύτερη ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA:

Για τα πρώτα του χρόνια στο άθλημα: «Ήταν πάντα όνειρό μου να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Εξελίχθηκα βήμα – βήμα, όμως τα πράγματα συνέβησαν πολύ γρήγορα και ήμουν αρκετά τυχερός».

Για την προσωπική του βελτίωση: «Με την εμπειρία και μόνο μπορείς να κάνεις πράγματα για την ομάδα. Αυτό είναι κάτι που προσπαθώ κάθε χρόνο: να γίνω περισσότερο παραγωγικός για την ομάδα. Η βελτίωση πρέπει να είναι βασικός στόχος στο μυαλό των επαγγελματιών. Προσπαθώ να σκοράρω όσα περισσότερα γκολ είναι δυνατόν, ενώ παράλληλα προσπαθώ να μοιράζω πολλές ασίστ μπορώ. Υπερασπίζομαι με κάθε τρόπο τα χρώματα της ομάδας. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνω».

Για την πίστη που είχε ότι θα αντιμετωπίσει την προηγούμενη ομάδα του: «Πρόσφατα είχα δηλώσει ότι πίστευα ότι θα κληρωθούμε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήθελα να τους αντιμετωπίσουμε για κάποια χρονική περίοδο. Έχω υπέροχες αναμνήσεις από το διάστημα που ήμουν εκεί. Έπαιξα εκεί για έξι χρόνια. Έχω πολλούς φίλους, πολλούς ανθρώπους που θέλω να δω με μεγάλη ευχαρίστηση. Θα είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας».

Για την ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Είναι μία ομάδα που πάντα τα πηγαίνει καλά, κάθε χρόνο βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος και είναι μία ομάδα που τη σεβόμαστε. Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ειδικά εκείνο στο Μάντσεστερ. Πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε καλά. Κατά την προσωπική μου άποψη, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει καλύτερη ομάδα, αλλά χρειάζεται να το αποδείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, επειδή η Γιουνάιτεντ είναι ενωμένη ως σύνολο και αυτό έχει αποδειχθεί τα προηγούμενα χρόνια».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα