Καναβάρο: «Επίδειξη δύναμης στη Ρώμη»!

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Καναβάρο: «Επίδειξη δύναμης στη Ρώμη»!

bet365

Η Νάπολι αντιμετωπίζει την Λάτσιο στη Ρώμη το βράδυ του Σαββάτου και ο Πάολο Καναβάρο πιστεύει ότι οι Παρτενοπέι είναι έτοιμοι να πάρουν ένα σημαντικό τρίποντο!

«Θα αγωνιστούμε στην έδρα μιας ομάδας που κάνει πολύ καλή πορεία και έχει αποδείξει τις δυνατότητες της. Το παιχνίδι μας είναι πιο δύσκολο από αυτό που έχει η Γιουβέντους με τη Φιορεντίνα, ξέρουμε ότι για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να κάνουμε επίδειξη της δύναμης μας και είμαστε έτοιμοι γι' αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της Νάπολι, συμπληρώνοντας πως θα πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή στον Σέρτζιο Φλόκαρι που είναι σε εκπληκτική κατάσταση για την Λάτσιο.

«Σίγουρα είναι σημαντική η απουσία του Κλόζε για την Λάτσιο αλλά θα πρέπει να προσέξουμε τον Φλόκαρι γιατί σκοράρει συνεχώς τις τελευταίες εβδομάδες. Προσοχή χρειάζεται, επίσης, ο Μάουρι που πέρυσι πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ εις βάρος μας και εύχομαι τώρα να πετύχει ένα τέτοιο κάποιος συμπαίκτης μου».

Τέλος, ο Καναβάρο αναφέρθηκε στον προσεχή μήνα που θα κρίνει πολλά στο Campionato ενώ μίλησε και για τον Εντίνσον Καβάνι καθώς τις τελευταίες μέρες άρχισαν τα μεταγραφικά σενάρια.

«Εχουμε ένα δύσκολο μήνα μπροστά μας καθώς θα αρχίσουν και οι αγώνες στο Europa League αλλά πιστεύω πως με τις μεταγραφές που έκανε η διοίκηση τον Ιανουάριο θα έχουμε τις λύσεις για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις. Ο στόχος μας είναι να πάνε όλα καλά στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Οσο για τον Καβάνι, είναι ευτυχισμένος στη Νάπολι και είμαι σίγουρος πως θα δίνει τον καλύτερο του εαυτό μέχρι και την τελευταία του μέρα εδώ. Είναι λογικό να υπάρχει ενδιαφέρον για αυτόν καθώς είναι ένας σπουδαίος επιθετικός αλλά ελπίζω, όπως και οι οπαδοί μας, ότι θα παραμείνει στη Νάπολι όσο περισσότερο γίνεται».

 

SERIE A Τελευταία Νέα