«Στην Αθήνα για γκολ» ο Φιγκερόα!

«Στην Αθήνα για γκολ» ο Φιγκερόα!

Νίκος Αθανασίου
«Στην Αθήνα για γκολ» ο Φιγκερόα!

bet365

Λίγο μετά τις 6μ.μ, ο Λουτσιάνο Φιγκερόα έφτασε στην Ελλάδα, περνάει από εξετάσεις και υπογράφει. Το gazzetta.gr ήταν στο «Ελ. Βενιζέλος»! Τι είπε για τον αστράγαλο του!

Μπορεί να... άργησε αλλά ο Λουτσιάνο Φιγκερόα είναι εδώ! Ο Αργεντινός στράικερ με καθυστέρηση πέντε περίπου ωρών (η αρχική του άφιξη είχε προγραμματιστεί για τις 13:30 το μεσημέρι), έφτασε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», εκεί όπου τον περίμεναν άνθρωποι του Παναθηναϊκού, κάμερες και εκπρόσωποι του Τύπου.

Βγαίνοντας από την αίθουσα αφίξεων ο νέος (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) άσος του «τριφυλλιού» στάθηκε για λίγο παρά την ταλαιπωρία της πτήσης κι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για το τι περιμένει να βρει και να... δώσει με την φανέλα του Παναθηναϊκού!

«Ηρθα σε μία μεγάλη ομάδα που έχει πολύ κόσμο και πλούσια ιστορία. Αυτή την περίοδο μπορεί να περνάει κάποιες δύσκολες στιγμές, αλλά όπως συμβαίνει με τις μεγάλες ομάδες, θα βρει το δρόμο της» τόνισε αρχικά ο Αργεντίνος άσος και πρόσθεσε:

«Ηξερα τον Παναθηναϊκό. Είχα ακούσει αρκετές φορές να γίνεται κουβέντα για τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό που θεωρούνται σημαντικές ομάδες στο εξωτερικό. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθε εδώ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, να πετύχουμε τους στόχους μας και γιατί όχι να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας»!

Για το θέμα της αγωνιστικής του ετοιμότητας, ο Φιγκερόα επισήμανε: «Πριν από τρεις μήνες έκανα εγχείρηση στον αστράγαλο. Χρειάζομαι ακόμα λίγο για να επανέλθω οριστικά, κάτι που πιστεύω πως δεν θα αργήσει να συμβεί. Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαι διαθέσιμος να βοηθήσω την ομάδα το συντομότερο δυνατόν. Δεν μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις. Δουλειά μου είναι να βάζω γκολ και σκοπός μου να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα».

Όσο για το τι του λείπει από την αγωνιστική του απραξία ανέφερε: «Αυτό που μου λείπει είναι να κάνω προπόνηση με τη μπάλα. Ελπίζω ο αστράγαλος μου να ανταποκριθεί όπως πρέπει. Θα μιλήσω με τον προπονητή και θα του εξηγήσω την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι. Από πλευράς φυσικής κατάστασης είμαι εντάξει, αλλά μου λείπει να προπονηθώ κανονικά με την ομάδα».

Ο 31χρονος στράικερ αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν δεν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με το «τριφύλλι» δίνοντας στον Φάμπρι μια ουσιαστική κι αξιόπιστη λύση όσο αφορά την επίθεση.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα