Δημούτσος: «Ουδέν σχόλιο»

Gazzetta team
Δημούτσος: «Ουδέν σχόλιο»

bet365

Ο Ελίνι Δημούτσος πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 20ης αγωνιστικής και δεν θέλησε να σχολιάσει την τιμωρία του στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε κατά την βράβευση του ως MVP της 20ης αγωνιστικής:

Για την τιμωρία του: «Ουδέν σχόλιο»

Για τη βράβευση του: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα και ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε και αναδείχθηκα καλύτερος παίκτης της αγωνιστικής. Εγώ κάθε Κυριακή προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να κερδίζει η ομάδα μου. Από εκεί και πέρα αν έρθουν και άλλα βραβεία θα είμαι πολύ χαρούμενος».

Για τη σημασία της διάκρισής του δεδομένου ότι συνδυάστηκε με μία σπουδαία νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό: «Είναι πολύ σημαντικό να βραβεύεσαι για την απόδοσή σου σε ένα τέτοιο παιχνίδι, γιατί πήραμε τρεις πόντους που δεν τους περιμέναμε και αυτό μας δίνει μεγαλύτερη ώθηση για να πάμε πιο δυνατά στη συνέχεια».

Για το αν το νικητήριο γκολ που πέτυχε ήταν περισσότερο θέμα τύχης ή ικανότητας: «Πρώτα απ' όλα είναι ικανότητα, αλλά θέλεις και την τύχη με το μέρος σου. Εγώ πιστεύω ότι το καλύτερο γκολ ήταν του Θανάση».

Τη βράβευση έκανε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ατρόμητου, Αντώνης Πατατανές, ο οποίος δήλωσε: «Το βραβείο αυτό το έδωσε στον Ελίνι το πάθος με το οποίο αγωνίζεται. Τον παρακολουθώ σε όλα τα παιχνίδια και αγωνίζεται πάντα με το ίδιο πάθος. Είναι από τα παιδιά εκείνα που όχι μόνο θέλουν να κερδίζουν αλλά θέλουν να προσφέρουν και θέαμα. Το γκολ του ήταν μέσα στα δυο-τρία καλύτερα της Ευρώπης, αλλά ήταν όλη η γενική του εικόνα στο παιχνίδι αυτή που τον έκανε να βραβευτεί ως ο καλύτερος παίκτης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα