Διέψευσε για Μάριο η Μίλαν

Διέψευσε για Μάριο η Μίλαν

Γιώργος Κοντογεώργης
Διέψευσε για Μάριο η Μίλαν

bet365

Η Μίλαν διέψευσε τα ρεπορτάζ σύμφωνα με τα οποία ο Μάριο Μπαλοτέλι ενεπλάκη σε επεισόδιο με την αστυνομία της πόλης την Πέμπτη (06/02).

Εχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να διαβάζουμε (γράφουμε) πολύ συχνά ειδήσεις για τα κατορθώματα και τα σκηνικά του Μάριο Μπαλοτέλι, όμως όπως φαίνεται οι άνθρωποι της Μίλαν δεν θέλουν να γίνει καθημερινότητά τους κάτι τέτοιο και στην πρώτη υπόνοια έδειξαν τις προθέσεις τους σχετικά με τις ιστορίες που κυκλοφορούν στα Μέσα Ενημέρωσης και έχουν να κάνουν με το πιο δυνατό μεταγραφικό τους απόκτημα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι αρχές σταμάτησαν τον Ιταλό επιθετικό, ο οποίος στη συνέχεια είχε τσακωμό με αστυνομικούς, όμως οι Ροσονέρι διεύψευσαν το ότι ο Super Mario είχε την παραμικρή ανάμειξη σε κάτι τέτοιο. «Σήμερα στο αεροδρόμιο Linate η τοπική αστυνομία προχώρησε σε έναν έλεγχο ρουτίνας στο Audi του Μάριο Μπαλοτέλι. Σε αντίθεση με ό,τι γράφτηκε από διάφορες πηγές ο Μάριο όπως συνήθως πήγε στο Μιλανέλο για την απογευματινή προπόνηση» αναφέρεται στην ανακοίνωση που ανέβηκε στο site της Μίλαν.

 

SERIE A Τελευταία Νέα