Μια αγωνιστική σε Δημούτσο!

Μια αγωνιστική σε Δημούτσο!

Φώτης Καρακούσης
Μια αγωνιστική σε Δημούτσο!

bet365

Ο πανηγυρισμός του Ελίνι Δημούτσου στο 3-2 επί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκης, στοίχισε τελικά μία αγωνιστική, μετά τα όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα ο Σταύρος Μάνταλος.

Ακριβά θα πληρώσει τον πανηγυρισμό του στο τρίτο γκολ, το οποίο έδωσε τη νίκη στον Ατρόμητο και στέρησε το αήττητο από τον Ολυμπιακό, ο Ελίνι Δημούτσος. Ο διαιτητής της αναμέτρησης Σταύρος Μάνταλος είχε αναφέρει στο φύλλο αγώνα πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε χρησιμοποιήσει υβριστικούς χαρακτηρισμούς στον πανηγυρισμό του και γι' αυτό κλήθηκε σε απολογία.

Η απόφαση βγήκε σήμερα, με την τιμωρία να είναι μία αγωνιστική, με τον Δημούτσο να χάνει το ματς του Σαββάτου με την Βέροια στο Περιστέρι. Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του, λογικά θα είναι ο Παναγιώτης Μπάλλας, μιας και ο Ματίας Ιγκλέσιας είναι επίσης τιμωρημένος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα