Ένας ΠΑΟΚ με άλλα χρώματα… (pics)

Ένας ΠΑΟΚ με άλλα χρώματα… (pics)

Gazzetta team
Ένας ΠΑΟΚ με άλλα χρώματα… (pics)

bet365

Εν όψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ, ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης θυμάται αγώνες των δύο ομάδων που ο «δικέφαλος» του Βορρά δεν φόρεσε τα ασπρόμαυρα.

Η επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ αναφέρει σχετικά: «Η επιλογή του άσπρου και του μαύρου ως τα χρώματα του ΠΑΟΚ μόνο τυχαία δεν ήταν από τους ανθρώπους που πριν από 86 και πλέον χρόνια ίδρυσαν την ομάδα. Το μαύρο συμβολίζει το πένθος για τις χαμένες πατρίδες. Το άσπρο την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο… Οι φίλοι της ομάδας ταυτίστηκαν με την ασπρόμαυρη ριγέ φανέλα, σήμα κατατεθέν των μεγάλων στιγμών του συλλόγου μέσα στο χρόνο.

Η νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΟΦΗ προσφέρεται σε απόδοση 1.50 στην playbet

Υπάρχουν όμως και πολλές περιπτώσεις που ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε στο γήπεδο με… άλλα χρώματα. Από την πρώτη φορά που η ομάδα αγωνίστηκε με κόκκινες εμφανίσεις, στον αγώνα Σεβίλλη – ΠΑΟΚ 4-0 για το κύπελλο UEFA και η δεύτερη στον αγώνα Λοκομοτίβ Πλόβντιβ – ΠΑΟΚ 1-3 για το κύπελλο UEFA ένα χρόνο αργότερα.

Ο ΠΑΟΚ στο πέρασμα των χρόνων αγωνίστηκε με πορτοκαλί, με μπλε, με μοβ, με γαλάζιες εμφανίσεις κυρίως όταν απέναντι του έβρισκε ομάδες με τα ίδια χρώματα, το άσπρο και το μαύρο. Μια από αυτές τις ομάδες είναι ο ΟΦΗ εναντίον του οποίου ο «Δικέφαλος» έχει αγωνιστεί με πολλές διαφορετικές εμφανίσεις, όπως π.χ. στον αγώνα του α’ γύρου όπου οι παίκτες φόρεσαν τη φετινή 4η φανέλα της ομάδας, χρώματος μοβ.

Εν όψει του αγώνα ΠΑΟΚ – ΟΦΗ το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Τούμπας, ας θυμηθούμε μέσα από το φωτογραφικό αρχείο του paokfc.gr κάποιους αγώνες του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ, όπου η ομάδα αγωνίστηκε με άλλα χρώματα…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα