Χωρίς τους διεθνείς ο Ατρόμητος

Χωρίς τους διεθνείς ο Ατρόμητος

Νίκος Τσιώκος
Χωρίς τους διεθνείς ο Ατρόμητος

bet365

Χωρίς τους διεθνείς Φυτανίδης, Μπάλλα και Μπάρκα διεξήχθη η σημερινή προπόνηση του Ατρομήτου, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

Με μια προπόνηση στο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Ατρομήτου για το ματς με τη Βέροια. Σε αυτή συμμετείχαν κανονικά όλοι ποδοσφαιριστές εκτός από τους διεθνείς Φυτανίδη (Εθνική Ανδρών), Μπάλλα (Εθνική Ελπίδων) και Μπάρκα (Εθνική Νέων), καθώς δεν υπάρχουν... πονοκέφαλοι για τον Νίκο Αναστόπουλο.

Από εκεί και πέρα, αύριο το πρωί αντιπροσωπεία παικτών, που θα την αποτελούν οι Γιαννούλης, Πίτου Γκαρσία και Σουμπίνιο, θα επισκεφθεί το 35ο Δημοτικό Σχολείο της περιοχής, προκειμένου να μοιράσουν εισιτήρια του Σαββατιάτικου αγώνα. Τέλος, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι από αύριο, Πέμπτη, θα ξεκινήσει η πώληση των εισιτηρίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος

Το Τμήμα Διαχείρισης της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι η πώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει αύριο (Πέμπτη) από τις 16.30 μέχρι τις 20.00 ενώ το ίδιο ωράριο λειτουργίας θα ισχύσει και την Παρασκευή.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

10 ευρώ στη Θύρα 7.

15 ευρώ στις Θύρες 2 και 4.

30 ευρώ στη Θύρα 3.

10 ευρώ για τον συνοδό κατόχου μαθητικής κάρτας στη Θύρα 5.

Παιδικό εισιτήριο 5 ευρώ. Η αγορά του παιδικού εισιτηρίου γίνεται ΜΟΝΟ με την αγορά και εισιτηρίου ενήλικα, εκτός και αν ο συνοδός είναι κάτοχος κάρτας διαρκείας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα