«Δεν λες όχι στην Μίλαν»

«Δεν λες όχι στην Μίλαν»

Γιώργος Κοντογεώργης
«Δεν λες όχι στην Μίλαν»

bet365

Ο Κριστιάν Τζακάρντο παρουσιάστηκε από την Μίλαν και στις πρώτες τους δηλώσεις τόνισε ότι νόμιζε πως θα κλείσει την καριέρα του στην Πάρμα και πως θέλει να είναι έτοιμος όταν χρειαστεί.

«Ημουν χαρούμενος στην Πάρμα και δεν βρισκόμουν εκεί κόντρα στη θέλησή μου, όμως προέκυψε μία ευκαιρία που σαν και αυτή δεν είχα ποτέ. Νόμιζα ότι θα τελειώσω την καριέρα μου στην Πάρμα, όμως εμφανίστηκε η Μίλαν και δεν μπορούσα να πω όχι» είπε αρχικά ο 31χρονος αμυντικός και συνέχισε. «Ηξερα ότι εδώ είναι πιο δύσκολο να παίξεις σε έναν αγώνα απ' ότι είναι στην Πάρμα. Για να βρεθώ εδώ θυσίασα έναν χρόνο από το συμβόλαιό μου και τώρα αυτό λήγει το 2016».

Ο Τζακάρντο, που αποκάλυψε ότι είναι τιφόζο της Μίλαν από μικρό παιδί, αποτελεί πολύτιμη προσθήκη στις επιλογές του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, αφού μπορεί να βοηθήσει σε πάνω από μία θέση στην άμυνα. «Ξεκίνησα την καριέρα μου σαν δεξί μπακ, όμως, όμως με τα χρόνια έμαθα να παίζω και στο κέντρο της άμυνας».

Οσον αφορά το πότε θα κάνει ντεμπούτο, σχολίασε. «Ολοι θέλουν να παίζουν σε όλους τους αγώνες. Προπονούμαι σκληρά και θέλω να είμαι έτοιμος όταν χρειαστεί να παίξω. Νιώθω πολύ θετικά, τα παιδιά είναι εξαιρετικά και η ομάδα είναι πολύ καλή. Θέλω να είμαι έτοιμος όταν ο προπονητής με χρειαστεί».

 

SERIE A Τελευταία Νέα