Το «σχέδιο» Μίτσελ για Αστέρα

Δημήτρης Τομαράς
Το «σχέδιο» Μίτσελ για Αστέρα

bet365

«Πονοκεφαλιάζει» αρκετά ο Μίτσελ ενόψει Αστέρα Τρίπολης λόγω των απουσιών και των προβλήματων που υπάρχει. Οι κατ' ιδίαν συνομιλίες με αμυντικούς και μέσους και το πλάνο του.

Αν και ο Ισπανός τεχνικός έχει διαπιστώσει από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του ότι είχε να αντιμετωπίσει τις ελλείψεις των διεθνών και τα προβλήματα τραυματισμών ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι στις προπονήσεις μετέχουν αρκετοί πιτσιρικάδες για να συμπληρωθεί ένας επαρκής αριθμός παικτών. Παρόλα αυτά ο ίδιος έχει καταστρώσει στο μυαλό του το πλάνο του για τον Αστέρα Τρίπολης.

Θέλει να «μπλοκάρει» για τα καλά τον άξονα και τα άκρα των Αρκάδων απ' όπου περνούν όλες οι φάσεις τους. Από την στιγμή που θα «αφοπλίσει» τα ατού του Αστέρα Τρίπολης επιζητά να βγάλει η ομάδα του στο γήπεδο πολύ καλή ανάπτυξη και κυκλοφορία προκειμένου να σημειώσει ένα αρκετά γρήγορο γκολ και να φτάσει όσο πιο άνετα γίνεται στη νίκη.

Ο Μίτσελ αναγνωρίζει από μέρους του πως η αναμέτρηση έχει σημαντικό δείκτη δυσκολίας. Ξέρει ότι απέναντι σε μία εκ των καλύτερων ομάδων του πρωταθλήματος και εκτός έδρας τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα για την ομάδα του με δεδομένο ότι δεν υπάρχει και πληρότητα ελέω τραυματισμών ενώ θα περιμένει να δει σε τι κατάσταση θα γυρίσουν οι διεθνείς.

Ο ίδιος έχει κυρίως τετ α τετ αυτές τις δύο μέρες με αμυντικούς και μεσοπιθετικούς. Έχει μιλήσει με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, τον Παπάζογλου, τον Σιόβα, τον Μασάντο, τον Φετφατζίδη και άλλους παίκτες. Και αυτό διότι είναι της αντίληψης πως ότι έχει κατά νου εκείνη την στιγμή για το τι ακριβώς πρέπει να κάνουν οφείλει να τους το μεταφέρει άμεσα.

Ο έμπειρος τεχνικός εκτιμά ότι με αυτό το ρόστερ ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει καλή μπάλα. Και δουλεύει σκληρά από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ έτσι ώστε να δει ένα διαφορετικό σύνολο στο επικείμενο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Είναι ένας αγώνας όπου έχει την προσδοκία για μία νέα αρχή αλλά και να δει ορισμένα πράγματα απ' αυτά που περνάει καθημερινά στις προπονήσεις στον αγωνιστικό χώρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα