Ειδικό πρόγραμμα για Γκαρσία

Ειδικό πρόγραμμα για Γκαρσία

Απόστολος Παγώνης
Ειδικό πρόγραμμα για Γκαρσία

bet365

Ο Πάμπλο Γκαρσία μπορεί να αγωνίσθηκε στο οικογενειακό διπλό ωστόσο, μετά από συζήτηση αποφασίσθηκε για το επόμενο 10ημηερο να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα το οποίο θα ξεκινήσει το Σάββατο. Ενώ θα απουσιάσει το επόμενο διήμερο, καθώς θα μεταβεί στην Ισπανία για οικογενειακούς λόγους.

Ο Πάμπλο Γκαρσία αγωνίστηκε στο σημερινό φιλικό που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία, αλλά μετά από συζήτηση με τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Δώνη, αποφασίστηκε να ακολουθήσει για το επόμενο δεκαήμερο ένα ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος και στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τον αγώνα εναντίον της Κέρκυρας.

Ο Ουρουγουανός θα απουσιάσει από τις προπονήσεις των δύο επόμενων ημερών, μετά από σχετική άδεια που εξασφάλισε από το τεχνικό τιμ, θα μεταβεί οικογενειακός στην Ισπανία προκειμένου να τακτοποιήσει προσωπικές του υποθέσεις και από το Σάββατο θα ξεκινήσει το ειδικό ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ο Βούκιτς μετά από τα εργομετρικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε χτες θα ακολουθήσει ένα ατομικό πρόγραμμα προπόνησης το επόμενο χρονικό διάστημα μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό σημείο φυσικής κατάστασης και ενσωματωθεί στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας.

Οικογενειακό «διπλό» περιελάμβανε το μενού με όσους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας είναι στη διάθεση του Γιώργου Δώνη και ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων Κ-20.

Οι «μεγάλοι» προηγήθηκαν με γκολ του Δεμηρτζόγλου και ισοφάρισε ο Κουλούρης για τους «μικρούς» διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Για τους «μεγάλους» αγωνίστηκαν οι: Μελίσσας, Έττο, Αποστολόπουλος (β’ ημίχρονο Λίνο), Ιντζίδης, Κατσικάς, Γκαρσία (β’ ημίχρονο Σαββίδης), Κάτσε, Ολίσε (β’ ημίχρονο Δεμηρτζόγλου), Ρομπέρτ, Λόρενς, Β. Παπαδόπουλος (Μωυσιάδης).

Για τους «μικρούς» αγωνίστηκαν οι: Γιακουμής, Μπαντάνης, Ποζατζίδης, Qose, Πούγγουρας, Πολύζος, Σαββίδης, Τουμανίδης, Κουλούρης, Ταουσιάνης, Κρινίτσας.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Τζεβελέκης, Τσελεπίδης, Χατζόπουλος, Βασαϊτης.

Ο Σεκού Ολίσε επέστρεψε από τη Μόσχα και πήρε μέρος κανονικά στη σημερινή προπόνηση της ομάδας, ενώ αντίθετα απουσίασε για προληπτικούς λόγους ο Γιώργος Φωτάκης, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση.

Ο Μπογκανί Κουμαλο αναμένεται να επιστρέψει αύριο και να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα, μετά το τέλος των υποχρεώσεων του με την Εθνική ομάδα της Νοτίου Αφρικής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα