Αποχώρησε ο Τσουκάνης

Απόστολος Παγώνης
Αποχώρησε ο Τσουκάνης

bet365

Με τον Στέλιο Τσουκάνη να αποχωρεί και τον Ανδρέα Τάτο να βγάζει όλο το πρόγραμμα εκγύμνασης ολοκληρώθηκε η πρώτη δυνατή προπόνηση του Άρη ενόψει του αγώνα με τον Πλατανιά.

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Άρη για το δευτεριάτικο παιχνίδι με τον Πλατανιά με τον Γιάννη Μιχαλήτσο να μετράει επιστροφές και απουσίες. Το πρωί γυμναστήριο και το μεσημέρι προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών

Οι Νίκος Αγγελούδης (έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς) και Γιώργος Μαργαρίτης (ταλαιπωρείται από το σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών) ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Στέλιος Τσουκάνης στη διάρκεια της μεσημεριανής προπόνησης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και αποχώρησε για προληπτικούς λόγους. Στον αντίποδα, ο Ανδρέας Τάτος προπονήθηκε κανονικά.

Από την σημερινή προπόνηση απουσίαζαν οι νεαροί διεθνείς Γιάννης Γιαννιώτας, Δημήτρης Διαμαντάκος (κλήθηκαν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ελπίδων) και Δημήτρης Σουνάς (κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Νέων - U19).
Αύριο, τέλος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο Ν. Ρύσιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα