«Θα πούλαγα τον Γιόβετιτς όπως τον Μπάτζιο!»

«Θα πούλαγα τον Γιόβετιτς όπως τον Μπάτζιο!»

Θοδωρής Βασίλης
«Θα πούλαγα τον Γιόβετιτς όπως τον Μπάτζιο!»

bet365

Ο άνθρωπος που συντέλεσε ώστε η κόντρα της Φιορεντίνα με την Γιουβέντους να μετατραπεί σε μίσος προκαλεί ξανά. Ο άλλοτε ιδιοκτήτης των «βιόλα», Ρανιέρι Ποντέλο, ο οποίος είχε πουλήσει τον Μπάτζιο στους «μπιανκονέρι» προτρέπει την Φιορεντίνα να κάνει κάτι ανάλογο με τον Γιόβετιτς!

Ο Ρανιέρι Ποντέλο έχει μείνει στην ιστορία για την πώληση του Ρομπέρτο Μπάτζιο το καλοκαίρι του 1990 στην Γιουβέντους έναντι 8 εκατ. ευρώ, ποσό ρεκόρ για την εποχή προκαλώντας την οργή των οπαδών της Φιορεντίνα που δεν σταμάτησαν να διαδηλώνουν και να κάνουν επεισόδια στους δρόμους της Φλωρεντίας δείχνοντας την αντίθεσή τους για την κίνηση της οικογένειας Ποντέλο.

Τώρα, ο Ποντέλο, λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Τορίνο και με τις σχέσεις των διοικήσεων να βρίσκονται στο χειρότερο σημείο, προκαλεί ξανά λέγοντας ότι η Φιορεντίνα θα πρέπει να ακολουθήσει το παράδειγμά του και να παραχωρήσει τον Γιόβετιτς στους «μπιανκονέρι».

Ο 65χρονος μίλησε στην Tuttosport εφημερίδα του Τορίνο και με συμπάθεια στην Γιουβέντους. «Υπάρχει ομοιότητα μεταξύ των δύο περιπτώσεων (Μπάτζιο-Γιόβετιτς). Μιλάμε για δύο μεγάλους παίκτες και δύο σημαντικούς συλλόγους όπως είναι η Φιορεντίνα και η Γιουβέντους», ανέφερε αρχικά ο Ποντέλο για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Παρόλα αυτά μεταξύ του Μπάτζιο και του Γιόβετιτς υπάρχει μία διαφορά. Ο Μπάτζιο εκείνη την εποχή ήταν ανώτερος του τωρινού Γιόβετιτς. Προσωπικά θα ήμουν υπέρ της πώλησής τοιυ εάν ερχόταν μία αξιοσημείωτη προσφορά. Στην τελική, η οικογένεια Ντέλα Βάλε (ιδιοκτήτες της Φιορεντίνα) ψάχνουν την ισορροπία μεταξύ των αποτελεσμάτων της ομάδας και των οικονομικών τους. Με τα λεφτά που θα μπορούσαν να αποκομίσουν από τον Γιόβετιτς, οι «βιόλα» θα μπορούσαν να κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι, άλλωστε έχουν δείξει το τελευταίο διάστημα ότι τα καταφέρνουν καλά».

Η πώληση του Μπάτζιο είχε προκαλέσει την οργή των «βιόλα» οπαδών, αλλά ο Ποντέλο θεωρεί ότι πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει. «Δεν θα υπάρξουν διαδηλώσεις για τον Γιόβετιτς. Οι καιροί έχουν αλλάξει και λίγες είναι πλέον οι σημαίες στο σημερινό ποδόσφαιρο». Το σίγουρο είναι ότι οι δηλώσεις αυτές δεν θα ακουστούν καλά στην Φλωρεντία λίγες ημέρες πριν το ματς του Σαββάτου μεταξύ των δύο ομάδων.

 

SERIE A Τελευταία Νέα