«Να δείξει τα λεφτά ο Βιντιάδης»!

«Να δείξει τα λεφτά ο Βιντιάδης»!

Gazzetta team
«Να δείξει τα λεφτά ο Βιντιάδης»!

bet365

«Να δούμε και εμείς τα χρήματα»! Αυτό απάντησαν τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ στον Ανδρέα Δημητρέλο όταν υποστήριξε πως έχει δει τα 9 εκατ. ευρώ του Βιντιάδη!

Στην κουβέντα που είχαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΕΚ ακούστηκε να λέει ο Ανδρέας Δημητρέλος πως υπάρχουν τα 9 εκατ. ευρώ του Δημήτρη Βιντιάδη (σ.σ.: τραπεζική απόδειξη).

Η απάντηση που έλαβε ο πρόεδρος της Ενωσης ήταν άμεση και ουσιαστική. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αντώνης Ηλιόπουλος (νέο μέλος του Δ.Σ. προτεινόμενο από τα κλαμπ οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ «Πατήσια» και Πειρατές του Ονείρου») ξεκαθάρισε στον Δημητρέλο πως ο υποψήφιος επενδυτής οφείλει να κάνει το ίδιο και στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της «κιτρινόμαυρης» εταιρείας.

Είναι πασιφανές πως ότι και να πει ο πρόεδρος της ΑΕΚ λόγω των όσων έχουν ειπωθεί και μεταφερθεί από τον ίδιο στους προηγούμενους 6 μήνες δεν είναι δυνατό να γίνει πιστευτό!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα