«Φωτιές» από Μπαζίνσκι!

«Φωτιές» από Μπαζίνσκι!

Gazzetta team
«Φωτιές» από Μπαζίνσκι!

bet365

Ο πρώην παίκτης του Ατρόμητου, Μάρτσιν Μπαζίνσκι δήλωσε πως είδε πολλά περίεργα να συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα και δηλώνει σίγουρος για... στήσιμο στο Παναθηναϊκός-Βίσλα!

«Έπαιξα στον Ατρόμητο και ξέρω καλά τις συμφωνίες που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έτσι, τώρα δεν έχω αυταπάτες πως στο δεύτερο παιχνίδι των προκριματικών (2005-06) μας... έστησαν» τονίζει σε δηλώσεις του στo περιοδικό, «Pilka Nozna» ο Μάρτσιν Μπαζίνσκι και αναφέρεται στο ματς του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Στο Πολωνικό δημοσίευμα γίνεται λόγος για τον επαναληπτικό και το ακυρωθέν γκολ του Μάρεκ Πένσκα. Ρίχνουν ευθύνες και στον Άγγλο ρεφερι, Μάικ Ράιλι, καθώς αν μετρούσε το τέρμα θα είχαν όλα κριθεί. Παράλληλα, στέκονται και στην αποβολή του Σομπολέφσκι, καθώς ο Παναθηναϊκός απέκτησε προβάδισμα.

Θυμίζουμε ότι στο συγκεκριμένο ματς το «τριφύλλι» ήταν... κλάσεις ανώτερο από τους Πολωνούς και πέρασε στην παράταση κερδίζοντας 4-1, ενώ στο πρώτο ματς στην Κρακοβία είχε χάσει με 3-1! Ως εκ τούτου, θα έχει ενδιαφέρον το πώς θα στοιχειοθετήσει την «κατηγορία» ο Μπαζίνσκι, δεδομένου ότι δεν είναι ξεκάθαρο αν αναφέρεται στη διαιτησία ή σε... συμπαίκτες του. Στο video που ακολουθεί μπορείτε να διαπιστώσετε τι συνέβη τότε...

Επίσης, ο Πολωνός θα πρέπει να κληθεί για να κατονομάσει και ποια ήταν τα περίεργα που συνάντησε στο ελληνικό ποδόσφαιρο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα