Τέσσερις απουσίες στον ΠΑΣ
Αποθεραπεία περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για όσους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίστηκαν χθες απέναντι στον Λεβαδειακό. Οι υπόλοιποι έκαναν προπόνηση με αγωνιστικά παιχνίδια, με τον Κολοβέτσιο να προπονείται ατομικά.
Από τη μεριά του, ο Φεγκρούς ήταν απών, καθώς έκανε εξετάσεις στο θώρακα, όπου τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι. Επίσης, απόντες ήταν και οι διεθνείς με την Εθνική Αλβανίας, Λίλα και Βίλα. Τέλος, νέα προπόνηση θα γίνει αύριο το μεσημέρι (12:00) στο ΠΕΑΚΙ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
