Μια εβδομάδα εκτός ο Κουίνσι

Μια εβδομάδα εκτός ο Κουίνσι

Γιώργος Βροντάκης
Μια εβδομάδα εκτός ο Κουίνσι

bet365

Ο Κουίνσι Οβούσου μετά το παράπτωμα του (πήγε χωρίς άδεια στην Αγγλία) ένιωσε στη σημερινή προπόνηση ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και θα μείνει εκτός για μια εβδομάδα. Ατομικό πρόγραμμα ο Βιτόλο.

Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, ταχύτητες, πλειομετρικές ασκήσεις και δίτερμα με έμφαση στην τακτική. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χουχούμης, Φορναρόλι και Βιτόλο.

Άσος ημίχρονο/άσος τελικό στο ματς Παναθηναϊκός-Ξάνθη σε απόδοση 2.30 στη novibet

Ο Κουίνσι εγκατέλειψε την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς και αναμένεται να απουσιάσει από τον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων για περίπου μία εβδομάδα.

Από την σημερινή προπόνηση απουσίασαν για δεύτερη μέρα οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Μαυρίας και Καρνέζης με την Εθνική Ανδρών, Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός και Φουρλάνος με την Εθνική Ελπίδων καθώς και ο Βελάσκες με την Εθνική Βενεζουέλας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα