Επιστροφές στην ΑΕΚ
Ο Γκερέιρο είχε υποστεί κάκωση μηνίσκου στο ματς με τον Πανιώνιο, αλλά τελικά ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Κανονικά προπόνηθηκαν και οι Αντώνης Ρίκκα και Γιάγκο Φερνάντες. Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Χρήστος Αρκούδας ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες είχε ταλαιπωρηθεί από ίωση.
Στην προπόνηση δεν συμμετείχαν οι διεθνείς Βαλεντίνος Βλάχος, Γιώργος Κατίδης, Μαυρουδής Μπουγαΐδης και Ταξιάρχης Φούντας. Η προετοιμασία της ΑΕΚ θα συνεχιστεί την Τετάρτη με προπόνηση στις 11:00.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- ΑΕΚ: Στα πιο «γεμάτα» γήπεδα της Ευρώπης η «Allwyn Arena»!
- Η μεταγραφική ιστορία του καλοκαιριού που αποκάλυψε ο Αθανασίου για τον Παναθηναϊκό στους Galacticos: «Να τον έχουμε στο μυαλό μας εν όψει Γενάρη»
- Η οργή του Τσακίρη στους Galacticos για τις τιμές των εισιτηρίων στη Λιβαδειά: «Βάζεις 50€ για να δουν τι; Είναι δυνατόν;»
