Με Γκαρσία η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Με Γκαρσία η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Με Γκαρσία η προπόνηση του ΠΑΟΚ

bet365

Στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ επέστρεψε ο Πάμπλο Γκαρσία μετά τη συζήτησε που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας. Μένει Θεσσαλονίκη ο Τσαρλς Ιτάνζ.

Το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό διπλό με όσους ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του Γιώργου Δώνη. Ο Πάμπλο Γκαρσία επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας και ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα, ενώ και ο Τσαρλς Ιτάνζ συμμετέχει στις προπονήσεις, καθώς αποφάσισε μετά και την σύμφωνη γνώμη της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Καμερούν να μην ταξιδέψει στην Τανζανία για το φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης.

Ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς πέρασε το πρωί από το εργομετρικό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποια κατάσταση βρίσκεται και τι πρόγραμμα θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες μέχρι να μπορέσει να ενσωματωθεί πλήρως στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων. Τέλος οι τραυματίες Σταφυλίδης, Κίτσιου και Πέλκας ακολούθησαν σήμερα ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Χακόμπο πρόγραμμα θεραπείας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα