Στήριξη στον Δώνη

Στήριξη στον Δώνη

Gazzetta team
Στήριξη στον Δώνη

bet365

Παρότι οι αντιδράσεις του κόσμου προς το πρόσωπό του είναι αρκετές, οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ συνεχίζουν να στηρίζουν τον Γιώργο Δώνη, θεωρώντας ότι η ομάδα θα βελτιωθεί με αυτόν στο τιμόνι.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κερδίσει το ντέρμπι με τον Άρη, ενώ το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Πάμπλο Γκαρσία το «χρεώθηκε» σε ένα μεγάλο ποσοστό ο Έλληνας τεχνικός. Ο κόσμος διαμαρτυρήθηκε έντονα και αρκετοί τον έχουν στη... μαύρη λίστα, ωστόσο η διοίκηση τον στηρίζει.

Ο Βρύζας με τον Τσιστιάκοφ μάλιστα κατέστησαν σαφές στον Έλληνα προπονητή ότι έχει τη στήριξή τους και ότι θέλουν να συνεχίσουν να πορεύονται με αυτόν στον πάγκο.
Η αγωνιστική κρίση, καθώς και οι αντιδράσεις του κόσμου, τους έχουν θορυβήσει αλλά θεωρούν ότι ο Δώνης έχει τον τρόπο να βοηθήσει την ομάδα να ξεπεράσει τα προβλήματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα