«Συζητάμε με Παναθηναϊκό»

«Συζητάμε με Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
«Συζητάμε με Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Ιρινέους Γέλεν είναι μεταξύ των παικτών που εξετάζει ο Παναθηναϊκός για την επίθεσή του και ο μάνατζερ του παίκτη αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τους «πράσινους».

Όπως πρώτο έγραψε το gazzetta.gr, ο Βασέλ είναι ο Νο1 στόχος του Τριφυλλιού για την γραμμή κρούσης μετά το «ναυάγιο» της υπόθεσης Μπόιντ, ενώ εναλλακτικά εξετάζεται και η περίπτωση του Γέλεν. Ο εκπρόσωπος του Πολωνού φορ μάλιστα παραδέχτηκε ότι μιλάει με την πλευρά του Παναθηναϊκού.

«Ναι, μιλάμε με τον Παναθηναϊκό. Έχουμε επαφή, αλλά δεν μπορώ να σας πω τίποτα περισσότερο. Σε λίγες ημέρες θα ξέρουμε», ήταν τα λόγια του Τόμας Κάσμαρτσικ, μάνατζερ του Γέλεν στην «Sportday». O Πολωνός που έχει προταθεί στους «πράσινους», πέρυσι αγωνίστηκε στη Λιλ, έχοντας όμως μόλις 13 συμμετοχές και το καλοκαίρι επέστρεψε σε ομάδα της πατρίδας του, όντας πλέον ελεύθερος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα