Bασέλ ο εκλεκτός!

Bασέλ ο εκλεκτός!

Νίκος Αθανασίου
Bασέλ ο εκλεκτός!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Ντάριους Βασέλ είναι ο επιθετικός, τον οποίο πάει να ντύσει στα πράσινα ο Παναθηναϊκός! Εναλλακτική ο Γέλεν.

Ο Παναθηναϊκός... καίγεται για την απόκτηση επιθετικού και από την στιγμή που η υπόθεση του Κρις Μπόιντ οδήγησε σε ναυάγιο, εξαιτίας των οικονομικών απαιτήσεων του ποδοσφαιριστή, οι «πράσινοι» κοιτάζουν αλλού, θέλοντας όσο πιο γρήγορα γίνεται να καλύψουν το κενό που υπάρχει.

Αυτό το... αλλού, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr είναι ο Ντάριους Βασέλ! Ο 33χρονος Άγγλος επιθετικός, ο οποίος ναι μεν αποτελεί ένα πολύ μεγάλο όνομα αλλά η καριέρα του βρίσκεται σε πτωτική πορεία, έχει πάρει την κάτω βόλτα και ψάχνει μια ευκαιρία για να δείξει και πάλι την αξία του! Ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι ελεύθερος από το καλοκαίρι, και την Τρίτη θα ξεκαθαρίσει αν θα ολοκληρωθεί το deal, το οποίο βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Από κει και πέρα, υπάρχει και η περίπτωση του Ιρένιους Γέλεν. Ο Πολωνός έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό και αποτελεί την δεύτερη επιλογή πίσω από τον Βάσελ.

Who is who

Ο 33χρονος Άγγλος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Άστον Βίλα και έκανε το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ τον Αύγουστο του 1998. Από τότε έπαιξε σε 265 παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ και πέτυχε 52 γκολ, αγωνιζόμενος κυρίως ως δεύτερος επιθετικός, ενώ κάποιες φορές έπαιξε είτε στην κορυφή της επίθεσης είτε ως δεξί εξτρέμ με τους «χωριάτες» και την Μάντσεστερ Σίτι.

Στους «πολίτες» πήρε μεταγραφή το καλοκαίρι του 2005 για περίπου 7 εκατ. ευρώ, ενώ όσα χρόνια έπαιξε σε υψηλό επίπεδο στην Αγγλία διακρίνονταν για την ταχύτητά του. Το καλοκαίρι του 2009, έχοντας χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα, έμεινε ελεύθερος από τη Σίτι και αποφάσισε να υπογράψει στην Ανκαραγκιουτσού, με τους Τούρκους να του επιφυλάσσουν μεγάλη υποδοχή, καθώς ήταν από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά αποκτήματα στην ιστορία της ομάδας της Άγκυρας.

Μετά από μόλις μία σεζόν και 4 σε 22 παιχνίδια, τα τεράστια οικονομικά προβλήματα των Τούρκων τον οδήγησαν στην έξοδο και έμεινε χωρίς ομάδα μέχρι τον Οκτώβριο του 2010, όταν υπέγραψε στην Λέστερ. Στην Τσάμπσιονσιπ μέχρι το τέλος της περσινής σεζόν πέτυχε 6 γκολ σε 44 παιχνίδια, αγωνιζόμενος κυρίως ως αλλαγή... Το περασμένο καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από τη Λέστερ και από τότε βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα