Πιο νεανικός από ποτέ!

Δημήτρης Τομαράς
Πιο νεανικός από ποτέ!

bet365

Στον Ατρόμητο δεν στέκονταν την Δευτέρα μόνο στην μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού αλλά στον αριθμό των νεαρών παικτών που είτε χρησιμοποιήθηκαν είτε ήταν στην αποστολή.

Η αξία της νίκης στο ματς με τον Ολυμπιακό παίρνει ακόμη πιο μεγάλη αξία για τον Ατρόμητο, από την στιγμή που η 18αδα που είχε στην διάθεση του ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος κυριολεκτικά έσφυζε από νιάτα. Συγκεκριμένα στην βασική ενδεκάδα ξεκίνησαν οι Θανάσης Καραγκούνης (γεννηθείς το 1991) και Τάσος Καραμάνος (γεννηθείς το 1990).

Ως αλλαγές πέρασαν στον αγώνα οι Μανώλης Καλλέργης (του 1990) και Παναγιώτης Μπάλλας (γεννηθείς το 1993). Στο πάγκο των αναπληρωματικών ήταν οι Θόδωρος Παπουτσογιαννόπουλος (γεννημένος το 1994), Παναγιώτης Σιμιτσής (γεννηθείς το 1993) και Αράγκο Τζαμάλ (του 1993). Με άλλα λόγια στο Περιστέρι είχαν έναν ακόμα λόγο για να είναι πολύ χαρούμενοι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα