Τα είπαν Βρύζας-Γκαρσία

Τα είπαν Βρύζας-Γκαρσία

Απόστολος Παγώνης
Τα είπαν Βρύζας-Γκαρσία

bet365

Ζήσης Βρύζας και Πάμπλο Γκαρσία συναντήθηκαν και κουβέντιασαν για αρκετή ώρα το θέμα που ταλανίζει τον ΠΑΟΚ. Αναμένεται να υπάρξει ενημέρωση για το θέμα του Ουρουγουανού ποδοσφαιριστή. Ο Γκαρσία πάντως δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση.

Το θέμα Γκαρσία μονοπώλησε το ενδιαφέρον περισσότερο από την μέτρια εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Άρη. Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνάντηση μεταξύ του Ζήση Βύζα και του Πάμπλο Γκαρσία μετά το θέμα που προέκυψε στην προπόνηση της Πέμπτης. Ο Ουρουγουανός αμυντικός μέσος δεν συμμετείχε στην προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Ν. Μεσήμβριας. Το gazzetta.gr παρακολουθεί το θέμα και θα σας ενημερώσει για το θέμα που έχει φέρει αναστάτωση στην ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα