Αναβολή επ' αόριστον για Ψωμιάδη!

Αναβολή επ' αόριστον για Ψωμιάδη!

Gazzetta team
Αναβολή επ' αόριστον για Ψωμιάδη!

bet365

Τα προβλήματα για την ΑΕΚ δεν λένε να σταματήσουν. Και αυτό γιατί η δίκη όσον αφορά την υπόθεση Ψωμιάδη, αναβλήθηκε επ’ αόριστον από το Α’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων μέχρι να έρθει το έγγραφο από τα Σκόπια.

Αναβολή επ άοριστον πήρε η πλευρά του Μάκη Ψωμιάδη στην δίκη που αφορά την υπεξαίρεση χρημάτων από την ΠΑΕ ΑΕΚ. Η πλευρά του άλλοτε προέδρου της Ένωσης επικαλούμενοι το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει φτάσει το έγγραφο από τα Σκόπια ζήτησε και πέτυχε την αναβολή της δίκης επ' αόριστο.

Η πλευρά της ΑΕΚ, που εκπροσωπείτο από τον δικηγόρο Χάρη Οικονομόπουλο, τόνισε πως θα πρέπει να οριστεί νέα δικάσιμος σε συγκεκριμένη ημερομηνία με την έδρα να τονίζει ότι εάν κι εφόσον φτάσει το έγγραφο θα οριστεί άμεσα νέα ημερομηνία.

Πλέον στην ΑΕΚ δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο εκτός από υπομονή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα