«Πράσινες» ματιές σε Περογαμβράκη

Gazzetta team
«Πράσινες» ματιές σε Περογαμβράκη

bet365

Ο Αλέξανδρος Περογαμβράκης αποτελεί μία από τις... αποκαλύψεις της φετινής σεζόν και φαίνεται ότι βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού.

«Λάχειο» βρήκαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ με την επανένταξη του «Πέρο» στην ομάδα, έπειτα από τον δανεισμό του στον Ρούβα, όπου μάλιστα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του νοτίου ομίλου της Football League 2. Ο 25χρονος επιθετικός όχι μόνο προσαρμόστηκε άμεσα στις απαιτήσεις της Σούπερ Λιγκ, αλλά ήδη μετράει και πέντε πολύτιμα γκολ, με τελευταίο το χθεσινό επί της Κέρκυρας, το οποίο και «κλείδωσε» ουσιαστικά τη νίκη της ομάδας του.

Οι εμφανίσεις του μάλιστα φαίνεται ότι μόνο αδιάφορες δεν έχουν περάσει από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, αφού σύμφωνα με το «Goal», βρίσκεται μεταξύ των παικτών που εξετάζονται από την ελληνική αγορά. Ο Περογαμβράκης πάντως έχει συμβόλαιο με τους Ομιλίτες ως τον Ιούνιο του 2014.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα