Κανένα θέμα με Δώνη

Κανένα θέμα με Δώνη

Gazzetta team
Κανένα θέμα με Δώνη

bet365

Ο Γιώργος Δώνης βρέθηκε στο στόχαστρο των φίλων του ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία με τον Άρη αλλά και την υπόθεση Γκαρσία, ωστόσο εξακολουθεί να στηρίζεται από την διοίκηση.

Για τέταρτο σερί ματς στο πρωτάθλημα ο Δικέφαλος του Βορρά δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης, παρά το γεγονός μάλιστα πως προηγήθηκε δύο φορές στο clasico της Θεσσαλονίκης. Εκτός αυτού, καταλογίζονται ευθύνες και στον Γιώργο Δώνη για τα άσχημα αποτελέσματα, τη στιγμή βέβαια που υπάρχει πάντα ανοιχτό και το θέμα «Γκαρσία».

Όλα αυτά έχουν κάνει βαρύ το κλίμα για τον τεχνικό των «ασπρόμαυρων», ο οποίος πάντως εξακολουθεί να απολαμβάνει τη στήριξη της διοίκησης. Αυτό τουλάχιστον βγήκε από τη συνάντηση που υπήρξε με τους Τσιστιακόφ και Βρύζα και πλέον τα βλέμματα στρέφονται στην υπόθεση του Γκαρσία, με τον οποίο και θα έχει συνάντηση την Δευτέρα ο Βρύζας στα γραφεία της Τούμπας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα