«Ο Άρης δεν πεθαίνει...»

Gazzetta team
«Ο Άρης δεν πεθαίνει...»

bet365

«...είναι εδώ, είναι μεγάλος και συνεχίζει», είπε ο Νταβίντ Αγάνθο μετά το τελικό 2-2 στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, λέγοντας ότι αφιερώνει τα γκολ στον κόσμο της ομάδας, αλλά και στην οικογένειά του.

Ο Ισπανός στράικερ ήταν αναμφίβολα ο μεγάλος πρωταγωνιστής των «κιτρίνων», σημειώνοντας και τα δύο τέρματα της ομάδας του και σε δηλώσεις του στο φινάλε του αγώνα δήλωσε μεταξύ άλλων χαρούμενος για την ανανέωση του συμβολαίου του.

«Είναι δύο ιδιαίτερα γκολ. Και θέλω να τα αφιερώσω στους οπαδούς του Άρη που ήταν εκπληκτικοί. Το αξίζουν. Δεν τους έχουμε διασκεδάσει φέτος και τους τα αφιερώνω. Επίσης τα αφιερώνω στην οικογένειά μου και στην κοπέλα μου», είπε αρχικά ο Αγάνθο και πρόσθεσε:

«Ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ στάθηκε τυχερός γιατί στην πρώτη κιόλας ευκαιρία του κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ. Εμείς δείξαμε ψυχικά αποθέματα και ισοφαρίσαμε γρήγορα. Ο Άρης δεν πεθαίνει. Είναι εδώ, είναι μεγάλος και συνεχίζει».

Για τα δύο γκολ που πέτυχε, ανέφερε ότι: «Πάντα διασκεδάζω να παίζω ποδόσφαιρο. Όταν έρχονται και δύο γκολ είναι πάντα καλύτερα. Ένιωθα άνετα, ανατρέψαμε δύο φορές το σκορ και με δύο δικά μου γκολ πήραμε το αποτέλεσμα».

Όσο για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Είμαι χαρούμενος. Νιώθω άνετα στην ομάδα και στην πόλη, ο κόσμος με αγαπάει και το δείχνει. Είναι υπέροχο να παίζεις μπροστά στον κόσμο του Άρη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα