Απτόητη 2η η Ατλέτικο

Γιώργος Καραμάνος
Απτόητη 2η η Ατλέτικο

bet365

Στο δικό της ρυθμό πορεύεται η εξαιρετική ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε που νίκησε 1-0 τη Μπέτις και βρέθηκε στο -9 από τη Μπάρτσα και στο +7 από τη Ρεάλ...

Η Ρεάλ ηττήθηκε στη Γρανάδα και η Μπαρτσελόνα ήρθε ισόπαλη με τη Βαλένθια. Υπήρχε όμως και η Ατλέτικο που έσωσε τα προσχήματα για την πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Οι Ροχιμπλάνκος συνέχισαν το βιολί τους και δείχνουν μία σταθερή εικόνα σοβαρότητας. Χωρίς να εντυπωσιάσουν και με μόλις δύο καλές στιγμές σε όλο το ματς, επικράτησαν 1-0 της Μπέτις. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε από μισό μέτρο με κεφαλιά του Ντιέγκο Κόστα.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ήταν η «χρυσή» αλλαγή των Μαδριλένων και εκμεταλλεύτηκε σχεδόν πάνω στη γραμμή την αδράνεια των αμυντικών των Σεβιγιάνων και έφτασε τα 11 γκολ συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις στη σεζόν. Η Μπέτις πάντως θα μπορούσε να είχε βάλει εκείνη πρώτη γκολ, αλλά ο Ρουμπέν Κάστρο μόνος του (23') δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κουρτουά, ο οποίος δεν δ΄χτηκε γκολ για έβδομο σερί ματς στο «Βιθέντε Καλδερόν» (σ.σ.: το δεύτερο καλύτερο σερί της ιστορίας του συλλόγου μετά τα οκτώ παιχνίδια της σεζόν 1990-'91).

Από εκεί και πέρα η Σοσιεδάδ δυσκολεύτηκε μόνο για ένα ημίχρονο υποδεχόμενη την Μαγιόρκα (3-0). Στην επανάληψη πήρε... μπρος και πέτυχε τρία τέρματα, αγωνιζόμενη όμως με παίκτη παραπάνω από το 29', λόγω της αποβολής του Μάρκεζ. Το σκορ άνοιξε ο Κάστρο στο 55' και δεν πέρασε περισσότερο από ένα τέταρτο για να διπλασιάσει τα τέρματά της ο Βέλα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Ιφράν στο 88', με τους Βάσκους να «σκαρφαλώνουν» μόλις στο -1 από την πρώτη εξάδα, ενώ στον αντίποδα η ομάδα του Καπαρός παρέμεινε στην προτελευταία θέση της Πριμέρα, τέσσερις βαθμούς μακριά από τη σωτηρία.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα