Εχασε τίτλο, κερδίζει το γόητρο! (vid)

Εχασε τίτλο, κερδίζει το γόητρο! (vid)

bet365

To πρωτάθλημα είναι... ήδη στο Μόναχο, όμως η Ντόρτμουντ έδειξε πως δεν χάνει τη 2η θέση. Σε... ροκ ματς πήρε μεγάλη νίκη 3-2 επί της Λεβερκούζεν!

Η παράδοση συνεχίστηκε, η Λεβερκούζεν υπέκυψε στις ορέξεις της Ντόρτμουντ σε ένα από τα καλύτερα ματς της Μπουντεσλίγκα. Νίκη 3-2 για τους φιλοξενούμενους που πέρασαν στη 2η θέση της βαθμολογίας. Η Ντόρτμουντ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, πίεσε και όταν ο Λεβαντόφσκι έχει κέφια δεν χάνει... Αυτή τη φορά δεν σκόραρε, αλλά η ασίστ του «πάγωσε» τους γηπεδούχους και ο Ρόις με έξοχο πλασέ άνοιξε μόλις στο 3' το σκορ. Το ξεκίνημα εφιαλτικό, καθώς στο 9' ο Πολωνός πρόλαβε να τσιμπήσει την μπάλα, ανατράπηκε και ο Μπλαζικόκφσκι δεν αστόχησε. Οι «ασπιρίνες» έμοιαζαν αδύναμες να αντιδράσουν και είχαν... παραδοθεί στις ορέξεις της ομάδας του Κλοπ. Λεβαντόφσκι και Ρόις δημιουργούσαν πολλά προβλήματα και αν ήταν πιο ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια θα είχαν σκοράρει και άλλα τέρματα.

Η είσοδος του Σαμ στην επανάληψη έφερε ώθηση στους γηπεδούχους, πίεσαν και κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τα αστεία λάθη της άμυνας της Ντόρτμουντ. Ο Ράιναρτζ έκανε μεγάλο ματς και σε τέσσερα λεπτά εφερε το ματς στα ίσα. Αμυνα για... γέλια και ο Γερμανός μέσος στο 58' και το 62' έκανε τo 2-2. Οι «ασπιρίνες» πάντως υπολόγιζαν χωρίς την... άμυνά τους, ο Λεβαντόφσκι το πήρε πάνω του και στο 63' έβαλε τη Ντόρτμουντ ξανά μπροστά στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν... θρίλερ το ματς, μιας και στο 70' ο Μπλαζικόφσκι έχασε το πέναλτι. Οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά, αλλά όποτε χρειάστηκε ο Λάνγκερακ έσωσε τη Ντόρμτουντ που είναι πλέον στο +2 από τις «ασπιρίνες», αλλά και στο -12 από τη Μπάγερν!

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα