«Ο κόσμος έστειλε μήνυμα»

«Ο κόσμος έστειλε μήνυμα»

Gazzetta team
«Ο κόσμος έστειλε μήνυμα»

bet365

Αναμενόμενη ήταν σύμφωνα με τον Νίκο Σαργκάνη η πρώτη ήττα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Τι είπε για τον Μέγερι, τον Μίτσελ και τον κόσμο!

Ο βετεράνος τερματοφύλακας που δόξασε την ερυθρόλευκη φανέλα κατακτώντας τρία πρωταθλήματα (1981, 1982, 1983) και ένα Κύπελλο Ελλάδος (1981), μίλησε στον Sportdog για την εμφάνιση του πρωτοπόρου της Super League κόντρα στον Ατρόμητο και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα του Πειραιά μπορεί να βελτιωθεί.

«Ο Ολυμπιακός έπαιξε στο ίδιο μοτίβο που τον έχουμε συνηθίσει και σε προηγούμενα ματς. Ήταν άχρωμος και άοσμος, όπως στα τελευταία του παιχνίδια», δήλωσε αρχικά στον sportdog ο βετεράνος γκολκίπερ και συνέχισε: «Οπότε, ήταν λογικό να το πληρώσει κόντρα στον Ατρόμητο, ο οποίος πήρε το διπλό μέσα στο Καραϊσκάκη. Προσωπικά πιστεύω ότι η ομάδα του Πειραιά, πλήρωσε την αχρωμία της. Μύριζε από τα προηγούμενα ματς αυτό το αποτέλεσμα, δεν έπαιζε μπάλα ο Ολυμπιακός τελευταία».

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του στον Spordog.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα