Περιμένει απάντηση για Σορεντίνο
Περίπου 600.000 ευρώ προσδοκά να βάλει στα ταμεία του ο Δικέφαλος από το deal Κιέβο-Παλέρμο για την πώληση του Ιταλού πορτιέρο, το οποίο κι έκλεισε περίπου στα 3,5 εκατ. ευρώ. Η ΑΕΚ σε ένα μία προσπάθεια να πιέσει καταστάσεις απέστειλε έγγραφο μέσω της ΕΠΟ στην ιταλική Ομοσπονδία, με το οποίο κι ενημέρωνε για το ποσοστό μεταπώλησης που διατηρούσε σχετικά με τον Σορεντίνο.
Παράλληλα ζητούσε να μάθει τους ακριβείς όρους που έκλεισε η συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα καταβληθούν οι δόσεις. Στην Ένωση περιμένουν να λάβουν σύντομα απάντηση από τους Ιταλούς, ευελπιστώντας να ακούσουν ευχάριστα μαντάτα και φυσικά να έρθουν τα χρήματα το δυνατόν συντομότερο, αφού θα δώσουν... πνοή στα άδεια ταμεία του συλλόγου.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
