Από φτωχό έως πάμφτωχο...

Φώτης Καρακούσης
Από φτωχό έως πάμφτωχο...

bet365

Η κρίση συνεχίζεται στην κοινωνία μας και αυτό φάνηκε και στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, που ήταν από φτωχό, έως πάμφτωχο. Το gazzetta.gr παρουσιάζει τις κινήσεις των ομάδων, με τον ΠΑΟΚ να έχει την μερίδα του λέοντος.

Δεν χρειάζεται καν να μένεις στην Ελλάδα και να είσαι Έλληνας, για να καταλάβεις πως η χώρα αυτή αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Προβλήματα που έχουν μπει για τα καλά στην ζωή όλων μας και φυσικά δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση το ποδόσφαιρο και η Σούπερ Λίγκα.

Την Πέμπτη ολοκληρώθηκε το μεταγραφικό παζάρι (μέχρι τις 11/2 θα γίνονται μεταγραφές ελεύθερων παικτών), το οποίο ήταν από τα πιο φτωχά, τόσο σε ποσότητα, όσο κυρίως σε ποιότητα, μιας και έλειψαν τα μεγάλα ονόματα που έστω και μετρημένα στα δάκτυλα, ερχόντουσαν τα προηγούμενα χρόνια.

Ο άτυπος τίτλος του πρωταθλητή των μεταγραφών θα λέγαμε πως πηγαίνει στον ΠΑΟΚ, ενώ αυτός της απογοήτευσης στον Ολυμπιακό, που έκανε μόλις μία κίνηση, αυτή του Πίνο. Συνολικά οι περισσότερες ομάδες προτίμησαν είτε ελεύθερους, είτε δανεικούς παίκτες, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να είναι η μοναδική που δεν απέκτησε ούτε μισό.

Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τις κινήσεις των 16 μονομάχων, σε ένα όπως αναφέραμε και στο ξεκίνημα, ιδιαίτερα φτωχό μεταγραφικό παζάρι, κάτι ωστόσο αναμενόμενο με δεδομένα τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν συνολικά στην κοινωνία μας και την χώρα.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αίσθηση το αντίο στον Τοροσίδη

Η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός είχε συνηθίσει τον κόσμο του σε έστω μία πολύ καλή κίνηση σε κάθε μεταγραφική περίοδο, ωστόσο φέτος οι «ερυθρόλευκοι» κατέβασαν εντελώς ταχύτητες και πήραν μόνο έναν ποδοσφαιριστή και συγκεκριμένα τον Χουάν Πάμπλο Πίνο. Βέβαια μεταγραφές θα λέγαμε πως είναι και οι Μήτρογλου και Τζιμπούρ που ανανέωσαν, ενώ μεγάλη απώλεια είναι αυτή του αρχηγού Βασίλη Τοροσίδη που αποχώρησε από το Λιμάνι για να πάει στην Ρώμη και την Ρόμα του Ταχτσίδη. Εκτός του Τοροσίδη, οι Πειραιώτες έδωσαν και πάλι δανεικούς, αυτή την φορά στον Άρη (Τάτος, Δαμαντάκος, Ζαραδούκας). Αξίζει να αναφέρουμε πως στον Ολυμπιακό υπήρξε μεταγραφή στους πάγκους, με τον Μίτσελ να αναλαμβάνει στη θέση ουσιαστικά του Ζαρντίμ μιας και ο Αντώνης Νικοπολίδης ήταν υπηρεσιακός.

Πήρε: Χουάν Πάμπλο Πίνο (ελεύθερος)

Έδωσε: Δημήτρης Διαμαντάκος (Άρης, δανεικός), Γιάννης Ζαραδούκας (Άρης, δανεικός), Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα), Ανδρέας Τάτος (Άρης δανεικός), Λουίς Ντιόγκο (ελέυθερος)



ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Έτοιμοι για την υπέρβαση οι Αρκάδες

Το σημαντικό για τον Αστέρα Τρίπολης δεν είναι οι παίκτες που αποκτήθηκαν, αλλά το ότι δεν έχασε κάποιον από τους βασικούς, για τους οποίους είχαν ενδιαφερθεί πολλές ομάδες. Οι Αρκάδες έκαναν δικούς τους πέντε ποδοσφαιριστές, με πιο γνωστό όνομα σε εμάς τον Γιάννη Κοντοέ που μετά την λύση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τρίπολη. Ο Σάκης Τσιώλης θα συνεχίσει μέχρι το τέλος χωρίς πολλές αλλαγές, κάτι που μόνο θετικό είναι γι' αυτόν και οι Τριπολιτσιώτες βλέπουν μέχρι και προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.


Πήρε: Λάζλο Λένσε (δανεικός Χαποέλ Κιριάτ), Γιάννης Κοντοές (ελεύθερος), Χουάν Κάφα (Άρσεναλ Σαραντί), Πολ Ουρτάδο (ελεύθερος), Σεμπαστιάν Σέτι (Απόλλων Λεμεσού),

Έδωσε: Κάντο (ελεύθερος), Ματίας Καρντάσιο (ελεύθερος), Νεμάνια Αρσενίεβιτς (ελεύθερος), Σαραντόπουλος (δανεικός, Καλαμάτα), Ντινιωτάκης (Κέρκυρα, δανεικός).

ΠΑΟΚ: Ο Σαββίδης με τα... δώρα!

Αναμφίβολα αν θέλαμε όπως σε κάθε μεταγραφική περίοδο, να βρούμε τον άτυπο πρωταθλητή σε αυτή του Ιανουαρίου ο ΠΑΟΚ κατακτά και χωρίς πρόβλημα την κορυφή. Με τον Ιβάν Σαββίδη στο τιμόνι, μπορεί να μην έκανε τις κινήσεις που ακουγόντουσαν και γράφτηκαν, αλλά σε σχέση με τις άλλες ομάδες, έκανε το κάτι παραπάνω. Οι Κώστας Κατσουράνης, Σαρλ Ιτάνζ και Γκόρντον Σίλντεφελντ δεν είναι καθόλου αμελητέες περιπτώσεις, ενώ καλό βιογραφικό που ωστόσο θα πρέπει να το αποδείξουν και στο γήπεδο, έχουν οι Καμαρά και Ολίσε, με τον Βούκιτς κυρίως λόγω ηλικίας να είναι το μεγάλο ερωτηματικό.

Το σίγουρο είναι πως ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι θα μπει πιο δυνατά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Σαββίδης είναι διατεθειμένος αν δώσει τρελά λεφτά ανεβάζοντας τα κασέ των ποδοσφαιριστών στα ύψη.

Πήρε: Κώστας Κατσουράνης (ελεύθερος), Αντώνης Σταθόπουλος (Εράνη Φιλιατρών), Γκόρντον Σίλντεφελντ (δανεικός Ντιναμό Μόσχας), Ζβόνιμιρ Βούκιτς (Παρτιζάν), Σαρλ Ιτάνζ (Ατρόμητος), Αμπντούλ Καμαρά (δανεικός Σοσό), Σέκου Ολίσε (δανεικός ΤΣΣΚΑ Μόσχας)

Έδωσε: Κώστας Παναγιωτούδης (δανεικός σε Πανιώνιο), Αγγελος Καραντασιάδης (δανεικός σε Αιγινιακό), Στάμου (δανεικός, Κέρκυρα), Τζανδάρης (Αν. Επανωμής, δανεικός), Σακελλαρίου (ελεύθερος), Βιβιάν (ελεύθερος)



ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Φουλ επίθεση για την αντεπίθεση

Από την αρχή της προετοιμασίας του Ατρομήτου όλοι έλεγαν πως η ομάδα των δυτικών προαστείων έχει θέμα με την επίθεση μιας και ο Κούτσι δεν έφτανε με τίποτα, τόσο ποσοτικά, όσο κυρίως ποιοτικά. Ο Γιώργος Σπανός σε συνεργασία με τον Νίκο Αναστόπουλο έδωσαν σημαντικό βάρος στην γραμμή κρούσης και απέκτησαν όχι έναν και δύο, αλλά τρεις επιθετικούς και μάλιστα όχι όποιους και όποιους. Οι Μάντζιος, Ναπολεόνι και Ουντότζι θα έπαιζαν άνετα στην μεγάλη πλειονότητα των ομάδων της Σούπερ Λίγκας και αναμένεται να δημιουργήσουν μια γραμμή κρούσης, ικανή να φέρει τον Ατρόμητο στην διεκδίκηση μέχρι και της θέσης για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από την άλλη πλήγμα η πώληση του Ιτάνζ, με τον έμπειρο τερματοφύλακα να είχε... σώσει πολλές φορές τους «κυανόλευκους» και πλέον μένει να δούμε αν ο Μανόλο Ρέινα θα καλύψει επάξια το μεγάλο κενό.

Πήρε: Μανόλο Ρέινα (ΑΕΠ Πάφος), Φάμπιο (Αναγέννηση Γιαννιτσών), Βαγγέλης Μάντζιος (Μπακού), Τζιγκότζιε Ουντότζι (ελεύθερος), Στέφανο Ναπολεόνι (ελεύθερος)

Έδωσε: Βαγγέλης Οικονόμου (ελεύθερος), Νίκολα Μπέλιτς (ελεύθερος), Γιώργος Μακρής (ελεύθερος), Σαρλς Ιτάνζ (ΠΑΟΚ), Αντώνης Αθανασίου (δανεικός Κέρκυρα)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Άρωμα Ρεάλ!

Λίγες οι κινήσεις και στον Λεβαδειακό με τους Βοιωτούς στην προσπάθειά τους να μπουν στα πλέι οφ να ακολουθούν την συνταγή, ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Η πιο σημαντική λόγω ονόματος, μεταγραφή είναι αυτή του Χουάν Καγιεχόν, όχι γιατί ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι κάτι το φανταστικό, αλλά γιατί είναι αδερφός του Καγιεχόν που αγωνίζεται στην μεγάλη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο γνωστός μας Μπουμάλ μπορεί να βοηθήσει, ενώ στις αποχωρήσεις αυτή του Ναπολεόνι που ήταν και η πιο σημαντική, ήταν γνωστή εδώ και βδομάδες.


Πήρε: Χουάν Μιγκέλ Καγιεχόν (Έρκουλες), Ρομέου (ελεύθερος), Ολιβιέρ Μπουμάλ (ελεύθερος), Νίκος Σκέμπη (Γιαννιτσά),

Έδωσε: Ναπολεόνι (λήξη συμβολαίου), Κοτίτσας (ελεύθερος), Ζαουί (ελέυθερος), Καραματσούκης (ελεύθερος)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Η παραμικρή ενίσχυση και έχει ο Θεός!

Η μοναδική ομάδα στην Σούπερ Λίγκα που δεν πήρε ούτε έναν ποδοσφαιριστή ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες του Γιάννη Χριστόπουλου μόνο έδωσαν και χωρίς ενίσχυση θα παλέψουν για κάτι καλό, έχοντας σε μεγάλο βαθμό εξασφαλίσει την σωτηρία που ήταν και ο μεγάλος στόχος.

Πήρε: -

Έδωσε:Χάρης Κωστάκης (ελεύθερος), Χρήστος Τζάνης (ελεύθερος), Τοπούζης (δανεικός σε Επανωμή), Κώστας Γανωτής (ελεύθερος)



ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Πέντε ήρθαν, έξι έφυγαν...

Ιδιαίτερα περίεργη ήταν η μεταγραφική περίοδος για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» έχασαν πολλά και σημαντικά ποδοσφαιρικά κεφάλαια όπως αυτό του Κατσουράνη, του Λέτο, ενώ παρελθόν αποτέλεσαν ο για εννιά χρόνια παίκτης της ομάδας Λουκάς Βύντρα, ο Σπυρόπουλος, ο Χριστοδουλόπουλος και ο παροπλισμένος για χρόνια Πετρόπουλος.

Στον αντίποδα και λόγω των γνωστών οικονομικών προβλημάτων ήρθαν παίκτες που ως ονόματα δεν ξεχωρίζουν σε καμία περίπτωση. Το «τριφύλλι» επειδή φαίνεται πως δεν κάνει χωρίς Σπυρόπουλο μετά τον Νίκο που πλέον αποχώρησε, πήρε από τον Πανιώνιο και τον Παναγιώτη, ενώ την τελευταία ημέρα ανακοίνωσε και τους Κάιπερ, Εσπράθα και Ντίνα, με τον Καζιγιάμα να έχει προλάβει ήδη να αγωνιστεί και ως βασικός. Πραγματικά αυτές οι κινήσεις είναι ένα στοίχημα για την διοίκηση και μένει να δούμε αν θα κερδιθεί, αν και εκ πρώτης όψεως η ομάδα έχει αποδυναμωθεί.

Πήρε: Νίκι Κάιπερ (δανεικός από Τβέντε), Γιοχέι Καζιγιάμα (δανεικός από Τόκιο), Παναγιώτης Σπυρόπουλος (Πανιώνιος), Χοακίν Εσπράθα (ελεύθερος), Θανάσης Ντίνας (Παναχαϊκή)

Έδωσε: Κώστας Κατσουράνης (ελεύθερος), Νίκος Σπυρόπουλος (ελεύθερος), Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (ελεύθερος), Σεμπάστιαν Λέτο (ελεύθερος), Αντώνης Πετρόπουλος (ελεύθερος), Λουκάς Βύντρα (ελεύθερος)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Πήρε ότι βρήκε ελεύθερο...

Στον Πανιώνιο χρήματα δεν υπάρχουν, ωστόσο η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια. Κινήθηκαν στο μεταγραφικό παζάρι και απέκτησαν όποιον παίκτη έμεινε ελεύθερος. Πήραν από ΑΕΚ τον Τσαμουρλίδη από τον Άρη τους Ασλανίδη και Παντίδο, ενώ συμφώνησαν και με τον ΠΑΟΚ να έχουν ως δανεικό τον Παναγιωτούδη και με τις κινήσεις αυτές θα παλέψουν για την σωτηρία τους.

Όσον αφορά αυτούς που έφυγαν ο Σπυρόπουλος από την στιγμή που δεν είχε δεχθεί να υπογράψει ήταν παροπλισμένος, ενώ ο Διαμαντάκος που επέστρεψε στον Ολυμπιακό και πήγε στον Άρη, δεν ήταν από αυτούς που έκαναν την διαφορά.


Πήρε: Χρήστος Καρτσαμπάς (Πιερικός), Δημήτρης Ασλανίδης (ελεύθερος), Μιχάλης Τσαμουρλίδης (ελεύθερος), Νίκος Παντίδος (ελεύθερος), Κώστας Γανωτής (ελεύθερος), Δημήτρης Τόσκας (ελεύθερος), Κώστας Παναγιωτούδης (δανεικός, ΠΑΟΚ)

Έδωσε: Παναγιώτης Σπυρόπουλος (Παναθηναϊκό), Δημήτρης Διαμαντάκος (επέστρεψε στον Ολυμπιακό και από εκεί στον Άρη και πάλι δανεικός), Βασίλης Ρόβας (ελεύθερος), Χρυστόστομος Μιχαηλίδης (ελεύθερος), Σταυροθανασόπουλλος (δανεικός, Θρασύβουλος), Σιδεράκης (ελεύθερος), Σαμαρόπουλος, Καλογιάννης (δανεικός σε Θρασύβουλο).



ΟΦΗ: Λίγες κινήσεις και... όπλο το Γεντί Κουλέ

Χωρίς πολλές κινήσεις πέρασε η μεταγραφική περίοδος και για τον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί πήραν τον Μακρή που είχε μείνει ελεύθερος από τον Ατρόμητο και ήταν και ο πιο γνωστός από όσους αποκτήθηκαν. Όσον αφορά τις αποχωρήσεις οι Βάντο και Σίσιτς ήταν βασικοί, αλλά είχαν έρθει σε ρήξη εδώ και βδομάδες με την διοίκηση και η αποχώρησή τους δεν ήταν και κάποια μεγάλη έκπληξη. Με αυτούς ο ΟΦΗ και έχοντας ως... όπλο το Γεντί Κουλέ θα παλέψει για την σωτηρία του, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ του.

Πήρε: Θανάσης Κανούλας (ελεύθερος), Γιώργος Μακρής (ελεύθερος), Αργύρης Σινάνης (ελεύθερος), Γρηγόρης Κυζιρίδης (Επανομή), Τάσος Τζιράκης (ανέβηκε από τους μικρούς),

Έδωσε: Βάντο (ελεύθερος μετά από προσφυγή), Σίσιτς (καταγγελία συμβολαίου)

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Ένας Ντιόγκο στην Θράκη!

Το σημαντικό για τον Πανθρακικό είναι πως κράτησε παίκτες, όπως ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που ήταν στόχος για πολλές ομάδες. Οι Θρακιώτες έχουν ως στόχο την παραμονή και στο μεταγραφικό παζάρι κινήθηκαν όσο μπορούσαν. Πήραν έναν Ντιόγκο, αλλά όχι αυτόν του Ολυμπιακού, ενώ καθόλου άσχημη προσθήκη δεν είναι και αυτή του Τζάνη. Από πλευράς αποχωρήσεων όπως αναφέραμε δεν έφυγε κάποιος από τους θεωρούμενους βασικούς, με τον Βιγιαρέχο να είχε τις περισσότερες συμμετοχές, από όσους αποχώρησαν.

Πήρε: Χρήστος Τζάνης (ελεύθερος), Ζορντάο Ντιόγκο (Παναχαϊκή), Σπύρος Βρονταράς (ελεύθερος), Κεϊνές (ελεύθερος), Παρασκευάς Χρήστου (ελεύθερος)

Έδωσε: Δημήτρης Βοσνακίδης (ελεύθερος), Μιγκέλ Βιγιαρέχο (ελεύθερος), Σάκης Πρίττας (ελεύθερος), Άντι Αντίλοβιτς (ελεύθερος), Γιώργος Μοσχάκης (ελεύθερος), Λεωνίδας Κυβελίδης (ελεύθερος).

ΞΑΝΘΗ: Καλές κινήσεις, αλλά αυτό θα φανεί...

Δεν λέμε πως έκανε και κάτι το εντυπωσιακό, αλλά οι κινήσεις της Ξάνθης δεν ήταν κακές. Οι ακρίτες που βρίσκονται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, πήραν τους γνωστούς μας Ντιέ, Σολτάνι και Πρίττα, ενώ καλά στοιχεία έχει δείξει ο Σμιθ. Το θετικό είναι πως δεν υπήρξαν αποχωρήσεις και ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα προσπαθήσει έχοντας ουσιαστικά ενισχυθεί για να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία.


Πήρε: Πάιτο (ελεύθερος), Ράιαν Σμιθ (Τσίβας Γκουαδαλαχάρα), Σάκης Πρίττας (ελεύθερος), Σερζ Ντιέ (ελεύθερος), Καρίμ Σολτάνι (Ες Σετίφ)

Έδωσε: Γκακολάρι (ελεύθερος)


ΑΕΚ: «Πετρογκόλ», Ανάκογλου και η ψυχολογία στα ύψη!

Πριν αρχίσει η μεταγραφική περίοδος, η κατάσταση στην ΑΕΚ δεν απείχε πολύ από το να χαρακτηριστεί τραγική. Τα οικονομικά προβλήματα βέβαια παραμένουν στην Ένωση, ωστόσο η ψυχολογία έχει αλλάξει άρδην. Ο Πετρόπουλος έχει ανοίξει λογαριασμό, οι νίκες έρχονται η μία μετά την άλλη, ενώ και οι κινήσεις που έγιναν δεν απέχουν από το να χαρακτηριστούν εξαιρετικές. Σε αυτή την ομάδα οι «Πετρογκόλ», Μητρόπουλος και Καραλής μπορούν να κάνουν την διαφορά, ενώ σημαντική ήταν η νίκη της ΑΕΚ στο επικοινωνιακό κομμάτι, παίρνοντας μέσα από τα χέρια του Παναθηναϊκού τον Ανάκογλου.

Οι Λαγός και Κοντοές είναι σημαντικές απουσίες, όμως όπως λένε και στο μπάσκετ, το μομέντουμ είναι αυτή την στιγμή υπέρ της ΑΕΚ που πάει φουλ για σωτηρία, έχοντας τον κόσμο δίπλα της και με την ψυχολογία στα ύψη. Από το πουθενά δηλαδή, η μεταγραφική περίοδος για την Ένωση ήταν η καλύτερη που θα μπορούσε να είχε, από την στιγμή που δεν υπάρχει και ευρώ στα ταμεία.


Πήρε: Παύλος Μητρόπουλος (Παναιτωλικός), Αντώνης Πετρόπουλος (ελεύθερος), Θανάσης Τσουμάγκας (Λεϊσόες ελεύθερος), Γιάννης Καραλής (ελεύθερος), Δημήτρης Ανάκογλου (Πανσερραϊκός), Δημήτρης Αναστασόπουλος (ελεύθερος από Καβάλα)

Έδωσε: Παναγιώτης Λαγός (ελεύθερος), Κοντοές (προσφυγή-Αστέρας), Μιχάλης Τσαμουρλίδης (ελεύθερος), Κώστας Κοτσαρίδης (ελεύθερος)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: «Έκλεψε» τον Γιάννου και ελπίζει...

Μεγάλος νικητής στην... μάχη της Κρήτης για τον Απόστολο Γιάννου ήταν τελικά ο Πλατανιάς. Οι Χανιώτες νίκησαν του Ηρακλειώτες παίρνοντας ως δανεικό τον επιθετικό του ΠΑΟΚ, ενώ από τις κινήσεις που έγιναν, ξεχωρίζει η απόκτηση του Τετέ και του Τσιντί.

Θα λείψουν οι Ουντότζι, Αρότσα και Ουκάρ, αλλά ο Άγγελος Αναστασιάδης ξέρει, αυτός πήρε τις αποφάσεις και αυτός θα είναι που ή θα δικαιωθεί ή θα έχει κάνει λάθος.

Πήρε: Μαρσέλο Λαμπάρθε (Κομέρσιαλ), Φαμπιάν Στόλερ (Χαποέλ Χάιφα), Αμπντούλ Τετέ (Φωκικός), Κριστιάν Καστέλς Ορτέγκα (Μπούργκος), Ονιέμα Φιλίπ Τσίντι (Ολυμπιακός Λευκωσίας), Απόστολος Γιάννου (δανεικός από ΠΑΟΚ)

Έδωσε: Αρμπέρ Ντραμί (ελεύθερος), Ευγκένι Κορανένκο (ελεύθερος), Τζιγκότζιε Ουντότζι (ελεύθερος), Λόρενς Ντόε (ελεύθερος), Κένταρ Ουκάρ (ελεύθερος), Ρούμπεν Αρότσα (ελεύθερος)


ΑΡΗΣ: Ας είναι καλά ο Ολυμπιακός...

Η αλήθεια είναι πως ο Άρης δεν μας είχε συνηθίσει να παίρνει δανεικούς από τις ομάδες του κέντρου, αλλά από την στιγμή που οι «κίτρινοι» αντιμετωπίζουν και αγωνιστικά, αλλά και οικονομικά προβλήματα έκαναν μαύρη πέτρα την καρδιά τους και ενισχύθηκαν με τρεις δανεικούς από τον Ολυμπιακό. Οι Τάτος, Ζαραδούκας και Διαμαντάκος ανέβηκαν από τον Πειραιά στην Θεσσαλονίκη με στόχο να βοηθήσουν την ομάδα να σωθεί. Ο Αλκαράθ αποτελεί παρελθόν και ο Μιχαλήτσιος θα βρεθεί και πάλι στον πάγκο με στόχο όπως αναφέραμε την σωτηρία.

Πήρε: Γιάννης Ζαραδούκας (δανεικός από Ολυμπιακό), Δημήτρης Διαμαντάκος (δανεικός από Ολυμπιακό), Ανδρέας Τάτος (δανεικός από Ολυμπιακό), Κώστας Κοτσαρίδης (ελεύθερος), Άντι Ρένια (από τους νέους προωθήθηκε), Ζήσης Ναούμ (Χέμνιτζ), Μάριος Γκελής (Πανσερραϊκό)

Έδωσε: Γιάννης Γκέσιος (ελεύθερος), Κώστας Καπετάνος (ελεύθερος), Δημήτρης Ασλανίδης (ελεύθερος), Δημήτρης Κοτσώνης (ελεύθερος), Θανάσης Κανούλας (ελεύθερος), Νίκος Παντίδος (ελεύθερος).

ΒΕΡΟΙΑ: Σε ρηχά νερά η «βασίλισσα»

Βρίσκεται που βρίσκεται σε αυτή την θέση η Βέροια, δεν έκανε και την διαφορά στο μεταγραφικό παζάρι και πλέον τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι για την... βασίλισσα του βορρά. Οι Μοκάκε και Ίσραελ είναι οι παίκτες που αποκτήθηκαν, ενώ ο Ισά πήγε στην Ημαθία, έμεινε μόλις πέντε μέρες και αποχώρησε!!!

Ο Καφές είναι η μεγαλύτερη απομάκρυνση και όπως αναφέραμε η Βέροια βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση με την σωτηρία να είναι από δύσκολη ως εξαιρετικά δύσκολη.

Πήρε: Μοχάμεντ Ισά (έμεινε μόνο για 5 μέρες και είχε έρθει δανεικός από Ρόζενμποργκ), Μάρκους Μοκάκε (Καβάλα), Ίσραελ (δανεικός από Χερέθ)

Έδωσε: Έβερτον (ελεύθερος), Τόμας (ελεύθερος), Ζε Βίτορ (ελεύθερος), Ντιέ (ελεύθερος), Ισά (ελεύθερος), Καφές (ελεύθερος)

ΚΕΡΚΥΡΑ: Το παλεύει αλλά προλαβαίνει;

Τέλος στην Κέρκυρα η αλήθεια είναι πως το παλεύουν, όμως δεν ξέρουμε αν αυτό φτάνει. Οι... Φαίακες πήραν τον Κυβελίδη, τον Σικαλιά, τον Γκέσιο και τον Αθανασίου για βασικούς, ενώ στις πρώτες επιλογές θα είναι και ο δανεικός από τον ΠΑΟΚ Στάμου, όμως το θέμα πλέον είναι αν προλαβαίνουν να σωθούν, με τα περιθώρια να έχουν στενέψει επικίνδυνα.

Πήρε: Λεωνίδας Κυβελίδης (ελεύθερος), Άγγελος Σικαλιάς (Δόξα Δράμας), Γιάννης Γκέσιος (ελεύθερος), Δημήτρης Στάμου (δανεικός από ΠΑΟΚ), Ντινιωτάκης (δανεικός, Αστέρας), Ανδρεόπουλος, Μοσχάκης, Αθανασίου (δανεικός Ατρόμητος).

Έδωσε: Καραπέτσας, Ζιαμπάρης, Κοντοδήμος (Νίκη Βόλου), Νάστος, Λώττας, Καραλής (ΑΕΚ), Μπάρκογλου (Απόλλων Σμύρνης), Διαμαντόπουλος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα