Καταραμένη ομάδα! (vid)

Καταραμένη ομάδα! (vid)

Gazzetta team
Καταραμένη ομάδα! (vid)

bet365

Ο Παναθηναϊκός ήταν τόσο καλύτερος του Αστέρα που μόνο με έναν αστείο τρόπο μπορούσε να μην κερδίσει. Και ο Μπουμσόνγκ στο 94'... έκλεψε τη νίκη από τους συμπαίκτες του (2-2) με τραγικό πέναλτι.

Η πετυχημένη συνταγή

Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και ο Σάκης Τσιώλης δεν άλλαξε την ομάδα που έχει φέρει τον Αστέρα Τρίπολης στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Φούλοπ ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια, αριστερό μπακ ο Πιπίνης, δεξί ο Τσαμπούρης και στο κέντρο της άμυνας ο Μπαρτολίνι με τον Σανκαρέ. Αλβάρεζ και Ουσέρο τα αμυντικά χαφ, με τον Ράγιος σε ελεύθερο ρόλο. Ντε Μπλάσις και Ναβάρο στα άκρα με τον Περόνε στην κορυφή της επίθεσης.

Δύο... αναγκαστικές αλλαγές

Από κει και πέρα, ο Φάμπρι είχε μοναχά δύο αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα του Περιστερίου, καθώς έπρεπε να καλύψει το κενό των... φευγάτων Βύντρα και Σπυρόπουλου. Ο Ισπανός τεχνικός χρησιμοποίησε τον Βελάσκες στα στόπερ και τον Μαρίνο στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Καρνέζης ήταν στην εστία των «πρασίνων», δεξιά ο Σείταρίδης, αριστερά ο Μαρίνος και ο Μπουμσόνγκ με τον Βελάσκες κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Βιτόλο και Σο στον άξονα της μεσαίας γραμμής, αριστερά ο Ζέκα, δεξιά ο Σισοκό, ο Καζιγιάμα σε ελεύθερο ρόλο και ο Τοτσέ μοναδική «αιχμή» του δόρατος.

Σισοκό εσείς, Ράγιος εμείς!

Ο Παναθηναϊκός μετά από καιρό κατάφερε να πάρει κεφάλι από νωρίς στο σκορ, δείχνοντας με το... καλημέρα τα δόντια του στην Τρίπολη. Ο Σισοκό στο 6' με εξαιρετική ενέργεια και πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ το «τριφύλλι» που σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερο από τους γηπεδούχους,έχοντας εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας.

Η ποιότητα των Αρκάδων, όμως, δεν κρύβεται. Ένα καλό δεκάλεπτο(20'-30') έφτανε και περίσσευε για να έρθει η ισοφάριση. Ο Περόνε... κέρασε το μισό γκολ, και το άλλο μισό ήρθε να το... πυροβολήσει ο Ράγιος όντας μόνος του από το ύψος του πέναλτι.

Οι δύο ομάδες στη συνέχεια αναλώθηκαν σε μάχες στη μεσαία γραμμή, παρόλα αυτά οι παίκτες του Φάμπρι έδειχναν πως το ήθελαν περισσότερο και είχαν καλές στιγμές για να ξαναπεράσουν μπροστά στο σκορ.

Καταραμένος!

Στην επανάληψη, ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε μέσα στο γήπεδο. Πήρε την κατοχή, κράτησε μακριά τον Αστέρα και οι αλλαγές του Τσιώλη δεν μπόρεσαν να αλλάξουν την αδυναμία των γηπεδούχων να πλησιάσουν την εστία του Καρνέζη. Οι «πράσινοι» κατάφεραν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους, χάρη στη... φωτοβολίδα του Σισοκό στο 72'. Ο Ιβοριανός ολοκλήρωσε το προσωπικό του σόου και όλα έδειχναν πως ο Παναθηναϊκός θα αποδράσει από την Τρίπολη. Ο Καρνέζης στο 92' έβγαλε την κεφαλιά του Περόνε και κάπου εκεί φάνηκε πως το παιχνίδι τελείωσε.

Λάθος. Ο Μαυρίας κατάφερε να αστοχήσει σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ στιγμές αργότερα και στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, ο Μπουμσόνγκ... λύτρωσε τον Αστέρα! Έκανε χέρι που δεν γίνεται ούτε σε ερασιτεχνικά, ο Περόνε ευστόχησε στο πέναλτι, 2-2 και... καληνύχτα! Η κατάρα της γκάφας επέστρεψε, ο Γάλλος έκανε ακόμη μία και ο Παναθηναϊκός «πέταξε» στα σκουπίδια ότι είχε κάνει σε όλο το παιχνίδι.

MAN OF THE MATCH: Το καλύτερο παιχνίδι του με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Σισοκό κατάφερε να συνδυάσει την μεγάλη του ποιότητα με την ουσία και την αποτελεσματικότητα. Ο Ιβοριανός μέσος ήταν καθοριστικός για την ομάδα του, πήρε στις πλάτες του το «τριφύλλι» και με δύο εξαιρετικά γκολ, οδήγησε τους «πράσινους» στο διπλό. Ιδανικό κοντρόλ και τελείωμα στο πρώτο γκολ, φοβερή... φωτοβολίδα στο δεύτερο!

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Μεγάλο παιχνίδι από τον Περόνε. Ο Αργεντινός στράικερ της Τρίπολης έδειξε την κλάση του. Εξαιρετική κίνηση και ασίστ στο γκολ του Ράγιος, όπου έβγαλε πάσα πάρε-βάλε στον Ισπανό. Έδειξε... καρύδια στο φινάλε, όταν εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, πηγαίνοντας σε μια αλά Πανένκα εκτέλεση.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Ο Γάλλος είχε δύο στιγμές μέσα στο παιχνίδι, οι οποίες στοίχισαν στην ομάδα του. Στο πρώτο γκολ του Αστέρα Τρίπολης χάνει τον Περόνε στη πλάτη του. Στο δεύτερο... καταφέρνει, διότι περί κατορθώματος πρόκειται, να κάνει χέρι μέσα στην περιοχή και να χαρίσει τον βαθμό στον Αστέρα. Τραγικός.

Η ΓΚΑΦΑ: Ανήκει στον Χάρη Μαυρία. Είχε ανεπανάληπτη ευκαιρία να τελειώσει το παιχνίδι, γράφοντας το 3-1 για τον Παναθηναϊκό. Πλάσαρε άστοχα ενώ είχε όλο τον χώρο και τον χρόνο, να στείλει την μπάλα στο πλεκτό. Στιγμές αργότερα, ο Αστέρας Τρίπολης κέρδιζε το πέναλτι από το ανόητο λάθος του Μπουμσόνγκ.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ακριβοδίκαιη διαιτησία από τον Γιάχο, ο οποίος ναι μεν σφύριξε έδρα σε κάποιες στιγμές αλλά το πέναλτι που δίνει στο φινάλε είναι. Ο Μπουμσόνγκ κάνει ένα ηλίθιο χέρι, όντας τελείως μόνος του, χωρίς καμία πίεση.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Παναθηναϊκός ήταν πραγματικός... Αστέρας στη Τρίπολη. Έδειξε πως ήθελε περισσότερο την νίκη, ήταν εμφανώς καλύτερος, όμως μια βλακεία του Μπουμσόνγκ στο φινάλε, ήταν αρκετή για να χύσει την καρδάρα με το γάλα. Το 2-1 έγινε 2-2 και οι «πράσινοι» πέταξαν τελείως φθηνά τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς για την είσοδο στην πεντάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα