Τέλος ο Ζέμαν!

Θάνος Σαρρής
Τέλος ο Ζέμαν!

bet365

Ο Ζντένεκ Ζέμαν αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον πάγκο της Ρόμα, καθώς η ήττα με 4-2 από την Κάλιαρι στο Ολίμπικο αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ήταν αναμενόμενο. Το γυαλί για τον έμπειρο Τσέχο τεχνικό στην Αιώνια Πόλη έσπασε ολοκληρωτικά μετά την ήττα από την Κάλιαρι, ενώ ο κόσμος αντέδρασε περιμένοντας τον Ζέμαν και τους παίκτες προκειμένου να τους αποδοκιμάσουν και να ζητήσουν το... κεφάλι του προπονητή.

Ο Φράνκο Μπαλντίνι παραδέχθηκε ότι οι Τζιαλορόσι εξετάζουν την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και όπως αναμενόταν, ο Ζέμαν αποτελεί επίσημα πλέον παρελθόν από την ομάδα, με τον Αντρέα Αντρεατζόλι, μέχρι πρότινος βοηθό, να αποτελεί τον προσωρινό του αντικαταστάτη.Οι Μάρκο Τζιαμπάολο και Βάλτερ Νοβελίνο αποτελούν δύο ονόματα που μπορεί να αναλάβουν μέχρι το τέλος της χρονιάς, ενώ οι φήμες αναφέρουν ότι ο Λοράν Μπλαν, ο οποίος αποτελούσε το πρώτο φαβορί, είναι αρνητικός. Η απόφαση λήφθηκε μετά από τρίωρη σύσκεψη και ενώ ο Μπαλντίνι είχε τηλεφωνήσει στον πρόεδρο Τζέιμς Παλότα στη Βοστόνη, προκειμένου να συζητήσουν το τι θα γίνει.
Η Ρόμα μετρά πέντε ματς χωρίς νίκη στη Serie A, μεταξύ των οποίων η «βαριά» ήττα με 4-1 από τη Νάπολι και το χθεσινό 2-4 από την Κάλιαρι. Βρίσκεται στην όγδοη θέση με 34 βαθμούς και οι ιδιοκτήτες έκριναν ότι το πείραμα Ζέμαν έπρεπε να τελειώσει.
Ο Τσέχος ανέλαβε να συνεχίσει το πρότζεκτ της Ρόμα μετά την αποτυχία του Λούις Ενρίκε. Aυτή τη φορά δεν έφυγε εν μέσω ψιθύρων, όπως το 1999, ωστόσο υπό τις οδηγίες του η Ρόμα δεν κατάφερε να βρει σταθερότητα και οι διοικούντες έκριναν ότι χρειάζεται ένα σοκ...
 

SERIE A Τελευταία Νέα