Ήταν όλοι εκεί για τη Θύρα 7... (pics)

Ήταν όλοι εκεί για τη Θύρα 7... (pics)

Gazzetta team
Ήταν όλοι εκεί για τη Θύρα 7... (pics)

bet365

Πιστή στο ραντεβού της ήταν η οικογένεια του Ολυμπιακού που έδωσε το πρωί του Σαββάτου το παρών στο μνημόσυνο για την τραγωδία της Θύρας 7 στις 8 Φεβρουαρίου του 1981.

Περισσότερα από 1000 άτομα βρέθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να τιμήσουν την μνήμη των 21 θυμάτων που έχασαν τη ζωή του στο ματς με την ΑΕΚ. Ανάμεσά τους ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, η ηγεσία της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και σύσσωμες οι ομάδες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο, όπως και των υπολοίπων τμημάτων του Ολυμπιακού.

Η ιαχή «αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε» ακούστηκε πολλές φορές κατά την τέλεση του μνημόσυνου, καθώς και οι προτροπές για νίκη της ομάδας μπάσκετ στο προσεχές ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Το παρόν έδωσαν και αρκετοί εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, όπως βουλευτές Πειραιά, ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, αλλά και ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα