Ικανοποίηση Ζλάταν για Μπέκαμ

Θάνος Σαρρής
Ικανοποίηση Ζλάταν για Μπέκαμ

bet365

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τόνισε ότι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόταν η Παρί Σεν Ζερμέν και υποστήριξε ότι θα βοηθήσει πολύ την ομάδα.

Η απόκτηση του 37χρονου Μπεκς από την Παρί έκλεψε τις εντυπώσεις στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ο Σουηδός επιθετικός προστέθηκε σε αυτούς που θεωρούν ότι ο Άγγλος δεν θα περάσει απαρατήρητος το «Parc des Princes».

«Πιστεύω ότι η απόκτησή του ήταν καλή κίνηση, επειδή εκτός από την εμπειρία του έχει κι άλλα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Προσφέρει στο ψυχολογικό κομμάτι του παιχνιδιού, αφού είναι πολύ δυνατός χαρακτήρας. Είναι ένας πραγματικός νικητής και αυτό ακριβώς χρειαζόμαστε. Θα μας βοηθήσει πολύ», τόνισε ο «Ίμπρα».
Από την πλευρά του, ο Λεονάρντο, αθλητικός διευθυντής των Παριζιάνων, υποστήριξε: «Ο Μπέκαμ είναι ένα πρότυπο. Ένας παίκτης που έχει επιτυχίες στο υψηλότερο επίπεδο. Νομίζω ότι θα αποδειχθεί μεγάλη έκπληξη στην Παρί. Πάντα έπαιζε σε υψηλό επίπεδο τα τελευταία έξι χρόνια. Δεν είναι εδώ για την προβολή στα Μέσα, αλλά για να κερδίσει τίτλους».
 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα