Ελεύθερος για... ΠΑΟ ο Μπόιντ!

Ελεύθερος για... ΠΑΟ ο Μπόιντ!

Γιώργος Φραδελάκης
Ελεύθερος για... ΠΑΟ ο Μπόιντ!

bet365

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση Μπόιντ για τον Παναθηναϊκό, αφού οι Πόρτλαντ Τίμπερς ανακοίνωσαν το «διαζύγιο», με ημερομηνία αποδέσμευσης την 31η Ιανουαρίου!

Ασίστ στις... καθυστερήσεις φαίνεται ότι δίνεται στους «πράσινους» με τον Σκωτσέζο επιθετικό. Ενώ όλα έδειχναν ότι χάθηκε, λόγω του προβλήματος που προέκυψε με την λύση του συμβολαίου του, μία απρόσμενα θετική εξέλιξη έρχεται να φέρει τα... πάνω κάτω.

Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος του Πόρτλαντ, ο Μπόιντ έμεινε ελεύθερος και η ημερομηνία αποδέσμευσής του είναι η 31η Γενάρη. «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Κρις για τις υπηρεσίες του στην ομάδα και να του ευχηθούμε καλή τύχη στις μελλοντικές του προσπάθειες», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των Αμερικανών.

Αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να κινηθεί για την απόκτησή του, αφού η καταληκτική ημερομηνία για τους ελεύθερους παίκτες, είναι η 11η Φεβρουαρίου.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα