Δώρο Μελισσανίδη ο Ανάκογλου!

Δώρο Μελισσανίδη ο Ανάκογλου!

Gazzetta team
Δώρο Μελισσανίδη ο Ανάκογλου!

bet365

Άμεση και καθοριστική ήταν η συμβολή του Δημήτρη Μελισσανίδη στη μεταγραφή του Ανάκογλου, αφού φέρεται να έδωσε στον Πανσερραϊκό το ποσό των 100.000 ευρώ!

Μπορεί ο Ηλίας Μπρουσιανός να υποστήριξε την Παρασκευή ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν είχε εμπλοκή στην μεταγραφή του 21χρονου μέσου τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το οικονομικό μέρος, ωστόσο ούτε και ο ίδιος γνώριζε όπως φαίνεται, πώς ακριβώς είχαν τα πράγματα. Ο «τίγρης» συνδέεται με φιλία με τον πρόεδρο του Πανσερραϊκού, Πέτρο Θεοδωρίδη και από πριν του είχε πει ότι θα εγγυηθεί ο ίδιος για την μεταγραφή του παίκτη.

Όταν όμως είδε πως πήγε να χαλάσει, τότε επικοινώνησε εκ νέου μαζί του, λέγοντας του ότι θα καταβάλει το ποσό των 100.000 ευρώ, ώστε να κάνει ο ίδιος κάθε δυνατή προσπάθεια για να ντυθεί ο Ανάκογλου στα κιτρινόμαυρα. Έτσι κι έγινε, αλλά βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί και η πραγματικά μεγαλειώδης χειρονομία του ανωνύμου φίλου της Ένωσης, που πρόσφερε τις 30.000 ευρώ από την αποζημίωση που είχε πάρει, έπειτα από ατύχημα του παιδιού του. Μία συνεισφορά που επίσης είχε καθοριστική σημασία για να γίνει το deal. Από εκεί και πέρα πάντως ο Δημήτρης Μελισσανίδης ξεκαθαρίζει ότι η κίνηση αυτή, δεν έχει καμία σχέση με πιθανή εμπλοκή του στην ΑΕΚ μελλοντικά, σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα