Κορδέρο: «Ανεβαίνουμε σταδιακά»

Κορδέρο: «Ανεβαίνουμε σταδιακά»

Gazzetta team
Κορδέρο: «Ανεβαίνουμε σταδιακά»

bet365

Η κατάσταση στην ΑΕΚ έχει βελτιωθεί αρκετά τις τελευταίες εβδομάδες και σε αυτό στάθηκε και ο Μιγκέλ Ανχελ Κορδέρο σε δηλώσεις του.

Η Ένωση είναι έτοιμη να υποδεχθεί τον Πανιώνιο με στόχο ακόμη μία νίκη και ο Ισπανός μέσος μιλώντας στη NOVA είπε τα ακόλουθα.

«Σίγουρα η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι στα τρία τελευταία παιχνίδια δεν έχει ηττηθεί. Δείχνει ότι ανεβαίνει σταδιακά και είναι μια ακόμα καλή ευκαιρία στο γήπεδο μας να κάνουμε άλλη μία νίκη για να συνεχίσουμε να ανεβαίνουμε βαθμολογικά και να απομακρυνθούμε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Σίγουρα έχει παίξει ρόλο και το γεγονός ότι έχει αλλάξει σύστημα η ομάδα. Το πως στήνει την ομάδα ο προπονητής στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που μου επιτρέπει πλέον να παίζω πιο ελεύθερα και να βοηθάω περισσότερο δημιουργικά. Και το γεγονός όμως ότι υπάρχει στην άμυνα ένας παίκτης με καλά ανασταλτικά στοιχεία, επίσης με βοηθάει στο γήπεδο και γι' αυτό υπεύθυνος είναι ο Μητρόπουλος.

Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά στην καριέρα μου συμμετέχω τόσο πολύ στο δημιουργικό κομμάτι της ομάδας. Αποδεικνύεται όμως στην πράξη ότι είναι ένα σύστημα που αποδίδει, τουλάχιστον αυτό δείχνουν τα αποτελέσματα που έχουν έρθει. Αφού λειτουργεί καλά το σύστημα δεν έχω κανένα λόγο να μην είμαι ικανοποιημένος σε αυτή τη θέση.

Η κατάσταση στην ομάδα ήταν αρκετά κακή και όταν δεν έχεις συνηθίσει να παίζεις υπό αυτές τις συνθήκες, σίγουρα αυτό μπορεί να σε επηρεάσει ψυχολογικά. Με την πάροδο του χρόνου όμως και καθώς έρχονται τα θετικά αποτελέσματα για την ομάδα, αλλά και ενδεχομένως αν γίνει πράξη η βοήθεια κάποιου ανθρώπου ο οποίος αναμένεται να επενδύσει χρήματα στην ομάδα, αλλάζει και η ψυχολογία στα αποδυτήρια, αλλάζει και η κατάσταση που υπήρχε μέχρι τώρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα