Πρόστιμα σε Καλλιθέα, ΠΑΟΚ

Πρόστιμα σε Καλλιθέα, ΠΑΟΚ

Νίκος Τσιώκος
Πρόστιμα σε Καλλιθέα, ΠΑΟΚ

bet365

Χρηματικά πρόστιμα επέβαλε σε Καλλιθέα και ΠΑΟΚ η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για το μεταξύ τους παιχνίδι στην Αθήνα, αλλά και στην αθηναϊκή ομάδα για το ματς με τον Άρη.

Τις αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής ανακοίνωσε σήμερα η ΕΠΟ για δυο παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας. Συγκεκριμένα, θεωρήθηκαν πειθαρχικά ελεγκτέες οι ΠΑΕ Καλλιθέα και ΠΑΟΚ, στις οποίες επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 300 ευρώ σε καθεμία. Μάλιστα, όσον αφορά την αθηναϊκή ομάδα, της επιβλήθηκε το ίδιο πρόστιμο για την αναμέτρηση με τον Άρη στο πλαίσιο του ίδιου θεσμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέες τις ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ και ΠΑΕ ΠΑΟΚ και επιβάλλει χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ σε κάθε μια από αυτές (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας Καλλιθέα-ΠΑΟΚ στις 10/10213).

Κηρύσσει την ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ πειθαρχικώς ελεγκτέα για τα αναφερόμενα στο σκεπτικό πειθαρχικά παραπτώματα και επιβάλλει σ' αυτήν χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας Καλλιθέα-Άρης στις 12/12/2012).

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα