«Τρελαμένος» ο Πίνο!

«Τρελαμένος» ο Πίνο!

Δημήτρης Τομαράς
«Τρελαμένος» ο Πίνο!

bet365

Πιο πεσμένος ψυχολογικά από ποτέ είναι ο Χουάν Πάμπλο Πίνο έπειτα από τον αρκετά σοβαρό τραυματισμό του που τον θέτει εκτός δράσης για 2 με 3 εβδομάδες.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έτυχε σε μένα αυτό», έλεγε και ξαναέλεγε στο περιβάλλον του ο Κολομβιανός που αδυνατούσε να δεχθεί ότι δεν θα μπορέσει να παίξει στην Ευρώπη με τον Ολυμπιακό. Η ψυχολογία του δε ήταν σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα.

Η απώλεια του Πίνο υποχρεώνει βέβαια το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού να αναζητήσει άλλες λύσεις και για το ματς με τον Ατρόμητο στο πρωτάθλημα και για το Κύπελλο αλλά και για την Ευρώπη. Όσο για τον ίδιο τον παίκτη θα προσπαθήσει να επανέλθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται στις υποχρεώσεις της ομάδας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα